HomeLIFE STYLEPresa centrala: Scandal la Selectia Nationala Eurovision

Presa centrala: Scandal la Selectia Nationala Eurovision

Ca in fiecare an, editia Eurovision ale carei semifinale sunt in plina desfasurare, este plina de controverse si scandaluri care fac deliciul presei de scandal.
De aceasta data, protagonistii din acest an ai controverselor sunt castigatorul concursului Megastar, Catalin Josan, despre care se spune ca il copiaza pe castigatorul de anul trecut al Eurovisionului, rusul Dima Bilan, si Elena Gheorghe care se pare ca ar imita-o pe Kalomira, reprezentanta grecilor in 2008.

dscn14311

Nici Nico, participanta de anul trecut de la concursul international nu scapa de gurile rele. Desi melodia cantata de aceasta, „The disco maniacs”, compusa de Laurentiu Matei, este de departe foarte buna, carcotasii sustineau imediat dupa ce a trecut cu brio de preselectie ca , scrie Atac Online.

Cantareata a demonstrat insa ca este o invingatoare, cu toate ca din cauza unei raceli puternice i s-a facut rau nu numai la filmarea videoclipului de promovare, avand nevoie de asistenta medicala de urgenta ci si de tratament cu antibiotice dupa.

Chiar daca acest lucru nu s-a intamplat, cantareata a cantat impecabil sustinandu-si cu mandrie piesa compusa de sotul sau.

Pentru ca sa fie, ca de obicei, un concurs plin de controverse, au existat si artisti care s-au plans de televotingul care nu a functionat.
Juriul primei semifinale, acelasi ca si pentru cea de-a doua semifinala, a fost format din Cornel Fugaru, Mircea Dragan, Mihai Ogasanu, Monica Anghel, Robert Anghelescu, Gabriel Cotabita, Liliana Stefan, Manuel Dinculescu si Aris Kalimeris.

Ponderea notelor acordate de juriu a contat in proportie de 50 %, punctajul final obtinut de concurenti fiind intregit de voturile publicului.
Cea de-a doua semifinala Eurovison din tara noastra se va desfasura joi seara.

www.ziare.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns