HomeLIFE STYLEScandal la Sankt Petersburg. Violuri organizate de politisti in inchisori

Scandal la Sankt Petersburg. Violuri organizate de politisti in inchisori

In Rusia se succed de mai multe luni scandaluri care vizeaza fortele de ordine, fiind vorba despre omor, rapire, coruptie, extorcare sau chiar falsificare de dovezi.

Scandal la Sankt Petersburg. Violuri organizate de politisti in inchisori

Ultimul scandal este legat de faptul ca mai multi politisti rusi din cadrul Serviciului de aplicare a pedepselor din Sankt Petersburg sunt acuzati ca au organizat violuri impotriva unor detinuti, potrivit AFP.

Astfel, ofiterii Departamentului regional pentru penitenciare au internat, in mod ilegal, un detinut evadat intr-un azil psihiatric unde l-au batut si apoi au instigat alti doi prizonieri sa-l violeze.

Un alt ofiter de politie, directorul Departamentului de lupta impotriva gruparilor criminale din Sankt-Petersburg, Evgheni Petrov, este de asemenea acuzat ca a organizat violarea unui detinut de catre alti trei prizonieri si apoi a filmat toata scena.

In acest context, presedintele rus Dmitri Medvedev a ordonat o vasta reforma a politiei, care prevede pedepse mai aspre pentru politistii condamnati pentru infractiuni comise in exercitiul functiunii.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns