HomeLIFE STYLEScandal live intre Oana Zăvoranu şi Simona Senzual

Scandal live intre Oana Zăvoranu şi Simona Senzual

“Dupa ce i-am spus ca e mitomana, a iesit din emisiune si s-a dus in regia de montaj. I-am zis si acolo sa o stearga. S-a ridicat amenintator la mine si, in acel moment, daca mai facea un pas o bateam de o snopeam”, a declarat Oana Zavoranu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Cred ca mama lui zavoranca si-a coceput progenitura cu un demon; exorcizati dracii din ea, daca toata panarama din jurul ei nu este regizata; cat despre senzual……

  • e de caca bai oameni buni, simona, ca de zavoranca toate cele bune!

  • mai fratilor, sunteti oameni destepti, simona senzual este mai proasta ca noaptea, nici sa suga bine nu cred ca poate, atat de proasta este, nu o mai chemati, decat daca vrea ceva m- itza.

  • de foarteeeeeeeee muuuuuuult prost gust, gaitelor!!!!!!!!!!!!!!!!!! tampita de zavoranca si-a facut o emisiune in care balacareste alte cretine…… fufelor, doar asa simtiti ca traiti si ca iesiti din anonimat, prostituandu-va la televiziuni nonvalorice???

  • haha ..P.S. ..cat despre public :)) … oameni coplesiti de complexe 😀 ..le scrie acolo sus …radeti, aplaudati, mersul piticului …bla bla

  • Disperare … Hai sa o chemam la emisiune pe fata aceea blonda si naiva pentru a ne bate joc de ea . Nu judec pe nimeni ca imi sunt toti indiferenti din aceasta emisiune de cacat dar ar trebui sa isi vada fiecare de lungul nasului . Imi aduc aminte ca eram mic si se uitau niste prietene de-ale mele la un serial ..Xena ..Si mereu cand ma uit la Oana Zavoranu imi aduc aminte de acest serial 😕 hmm… oare de ce ?

Lasă un răspuns