HomeLIFE STYLEScandalagiul Huidu o atacă pe Teo Trandafir:'' a mancat'' 4 milioane de euro de la Prima

Scandalagiul Huidu o atacă pe Teo Trandafir:'' a mancat'' 4 milioane de euro de la Prima

Serban Huidu ataca din nou, de aceasta data pe Teo Trandafir…

Huidu a  postat pe blog, un material in care spune ca fosta lui colega a primit aproape 4 milioane de euro pe an de la PrimaTV desi a furnizat „cea mai mare greseala din istoria televiziunii din Romania”.
„Teo si-a negociat un contract aberant : 20.000 euro plus tva/ editie. Adica 100.000 de euro/ saptamana adica 400.000 euro pe luna si a stat pe ecran la Primatv in jur de 10 luni. Asta in conditiile in care emisia era o coproductie. Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani. (…)

Dar ce sunt eu sa dau sfaturi? Asa ca iata un capitalism nedrept: toti cei care sunt in pozitiile fruntase din aceasta cercetare, nu castiga impreuna intr-un an 4 milioane de euro, desi aduc televiziunilor lor cei mai multi bani atrasi din publicitate”, mai scrie Serban Huidu.

Spre final, el o sfatuieste pe Teo Trandafir sa caute vinovati printre prietenii ei „care i-au fost aproape si i-au papat tot, si care au parasit-o unul cate unul in vremurile naspa”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns