HomeLIFE STYLEScandalul dintre Radu Morar şi Victor Ciutacu s-a lăsat cu noi amenzi din partea CNA

Scandalul dintre Radu Morar şi Victor Ciutacu s-a lăsat cu noi amenzi din partea CNA

CNA a amendat astazi postul B1TV cu 10.000 de lei, pentru afirmatiile pe care le-a facut moderatorul emisiuni” Naşul”, Radu Morar, despre Victor Ciutacu .

Disputa a continuat aseara cand Radu Morar a afirmat despre Victor Ciutacu ca a fost consilierul unor ministri „penali”, impreuna cu care „a vandut tara”.

Victor Ciutacu a mentionat ca decizia CNA este una binevenita, dar crede ca amenda nu va opri „executia” sa la B1 TV, a declarat acesta pentru Ziare.com

„Ma bucur ca in Romania inca mai exista institutii care functioneaza si ca am procedat rational, semnaland anormalitatea si devenind, pe timp de criza, un binefacator financiar al CNA. Banuiesc ca executia mea va continua la B1 TV, dar, asa cum am promis, fiecare atac neprobat la adresa mea va fi urmat de o noua plangere. (…)

Regret ca doamna Trepcea, fost jurnalist, sustine ca e un conflict intre mine si Radu Moraru. Cu respect o anunt ca zisul conflict e unidirectional. Victor Ciutacu nu l-a acuzat de nimic pe Radu Moraru si nici n-are de gand s-o faca, intrucat are probleme mai importante si subiecte mai ofertante. Victor Ciutacu nu se rafuieste cu cei care care-l denigreaza, ci se adreseaza, constitutional, institutiilor statului, fie ca ele se cheama CNA sau instanta de judecata”, a spus jurnalistul.

Precedenta sanctiune pentru B1 TV a fost dictata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), tot in urma unei reclamatii depuse de Ciutacu, dupa ce Radu Moraru a afirmat despre jurnalistul de la Antena 2, in editiile „Nasul” din 7 si 8 septembrie, ca „are conturi in strainatate” si ca „a lucrat cu Omar Hayssam si Musetescu”.

Dupa dictarea primei amenzi, membrii CNA au anuntat intentia de a trimite scrisori adresate conducerii B1 TV si Antena 2, pentru a reclama faptul ca jurnalistii isi poarta disputele personale folosind posturile TV la care lucreaza.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Sa cred ca doar doriti publicitate?……………
    Adevarul la dumneavoastra mi se pare ca este relativ…cei de la Bucuresti stiu mai bine ce a fost la Timisoara…este mare pacat….
    Cred si acum ca si atunci,ca fara o justitie corecta nu o sa fie o anumita corectitudine in socetate…

    Cu respect Vlad

Lasă un răspuns