HomeTELEVIZIUNEGrila de programeSchimbare radicala la Antena 2. Vezi ce vedete vor parasi televiziunea in lacrimi!

Schimbare radicala la Antena 2. Vezi ce vedete vor parasi televiziunea in lacrimi!

Mai multe emisiuni ale postului de televiziune Antena 2 vor dispărea din grilă din 16 decembrie, când se va relansa noul post, Antena Stars, făcând astfel victime printre mai mulţi moderatori şi realizatori, scrie Libertatea

In aceste zile au loc mari schimbari in cadrul postului TV Antena 2. Reprezentantii Intact se pregatesc sa faca o adevarata reforma, iar acum au inceput sa faca „curat” printre vedete.

Printre ghinionistii care vor parasi postul Antena 2 se numara si realizatoarea TV Diana Munteanu Niculescu, care, potrivit unor surse apropiate trustului, plange de doua zile intruna, deoarece emisiunile pe care le modera, „Conferinta de presa” si „Face to face”, vor fi scoase din grila.

„De trei zile, Diana plange nonstop. A inregistrat ultima emisiune pentru „Conferinta de presa” si nu-i vine sa creada ca nu va mai aparea la Antena 2.

Urmatorii pe lista sunt Andrei Duban si Oana Mares, care vor avea soarta Dianei. Singura care va rezista este Vica, cea care se pare ca va avea o emisiune cu Mara Banica”

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns