HomeALL MEDIASchimbare totala de look pentru Giulia, vezi aici cum arata blonda!

Schimbare totala de look pentru Giulia, vezi aici cum arata blonda!

Deschiderea noului magazin BSB din centrul Bucurestiului a fost unul dintre punctele de mare interes pentru cei pasionati de haine si moda. Printre cei prezenti la eveniment s-a numarat si Giulia, care a surprins cu un nou look.

Cunoscuta in randul publicului ca fiind o bruneta veritabila, Giulia, consiliata de catre echipa ei, a decis ca este momentul pentru o schimbare radicala de imagine. La curent cu cele mai noi trenduri in materie de hair styling, cantareata a devenit o blonda veritabila.

“Planuiam aceasta schimbare de ceva vreme, acum am simtit ca este momentul sa fac asta! Imi place sa ma joc cu felul in care arat, pentru ca asa nu ma plictisesc niciodata!”, a declarat artista.

Imbracata lejej, cu o rochie neagra din cea mai noua colectie BSB si o geaca de piele, Giulia si-a accesorizat tinuta cu un plic negru si cateva bratari, iar succesul a fost garantat. Aflata in pragul lansarii unui nou single, cantareata isi pregateste cu mare atentie fiecare pas in ceea ce ­priveste imaginea ei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns