HomeTELEVIZIUNEGrila de programeSchimbari in grila KANAL D: Premiera noului sezon Se striga darul si Gala Bravo, ai stil isi schimba ora de difuzare!

Schimbari in grila KANAL D: Premiera noului sezon Se striga darul si Gala Bravo, ai stil isi schimba ora de difuzare!

Incepand de saptamana viitoare, din 20 mai, cateva modificari importante vor avea loc in grila Kanal D.  Un nou sezon al emisiunii „Se striga darul” va incepe sambata, 20 mai, la ora 20:00, la Kanal D. Spectacolul celor mai frumoase nunti din tara va fi prezentat publicului de Andreea Mantea si Bursucu in fiecare seara de sambata.

 

Tot din 20 mai, Galele „Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite imediat dupa „Se striga darul”, in fiecare sambata, de la ora 22:00.

Weekendul acesta, telespectatorii vor putea urmari ultima editie a acestui sezon ”Asta-i Romania!”, urmand ca emisiunea sa revina cu un concept proaspat, cu subiecte si abordari noi despre viata romanilor de pretutindeni.

 

„Roata Norocului”, cel mai iubit show – concurs al momentului, va continua sa le faca romanilor serile de weekend mai distractive, in fiecare duminica, de la aceeasi ora ca si pana acum – 20:00.  

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns