HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSchimbări semnificative în Supravieţuitorul! Cine a fost eliminat? Cum arată Insula Exilului?

Schimbări semnificative în Supravieţuitorul! Cine a fost eliminat? Cum arată Insula Exilului?

Prev1 of 2

Triburile Hangin și Tubig au avut parte de o nouă mare provocare și s-au luptat ieri seară pentru imunitate. Pentru Tubig a fost o încercare foarte grea, deoarece au mai rămas doar patru concurenți, iar imunitatea i-ar fi ajutat să nu ajungă din nou la Consiliul tribal, pentru a elimina încă un coechipier.

Hangin a demonstrat că are mai multă forță, astfel tribul Tubig s-a văzut nevoit să o elimine pe Maria din cauza problemelor de sănătate.

 

Cea de-a zecea ediție Supraviețuitorul a obținut o medie de 6.8 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

supravietuitorul-4

 

Concurenții de pe Insula exilului s-au mutat în mijlocul unei mlaștini

Liviu, Lucian și Ina au primit un mesaj care le-a dat mari speranțe. Scenariile au început să curgă, pe măsură ce își strângeau toate lucrurile necesare: se vor unifica triburile sau vor avea parte de un nou duel. Și-au luat la revedere, cu părere de rău, de la insula care le-a fost casă pentru 20 de zile și au pornit cu speranță într-o nouă etapă, fără să știe ce îi așteaptă.

 

Dragoș Bucurenci le-a pregătit o surpriză: o nouă insulă pe care vor trebui să supraviețuiască, în mijlocul unei mlaștini, dar cu mai multe resurse de hrană. Cei trei s-au pus rapid pe treabă, au început să își construiască adăpostul și să caute fructe, însă atmosfera dintre ei a început să devină tensionată. Lucian a ales să caute provizii pe insulă, lucru ce i-a nemulțumit pe Ina și Liviu, care lucrau la construirea adăpostului.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns