HomeLIFE STYLEScoala superioara de eroi, la Prima TV

Scoala superioara de eroi, la Prima TV

Prima TV va aduce sambata, 7 februarie, un nou succes marca Disney. „Scoala superioara de eroi” este o aventura de proportii, care ii are in rolurile principale pe favoritii Hollywood-ului, Kurt Russell si Kelly Preston.primatv_logo

Totul incepe intr-o scoala secreta ca nici o alta de pe pamant. „Sky High” este prima si singura institutie pentru copii cu puteri supranaturale, iar clasa de anul acesta este plina cu cei mai buni, mai inteligenti si mai straluciti copii, care au fost vreodata inscrisi. Printre ei se afla un anume Will Stronghold, fiul celor mai legendari eroi ai lumii, „Comandantul” si „Jetstream”, un pusti pe care toata lumea vrea sa il vada intrecandu-si parintii. La inceput, Will pare a nu avea niciun fel de supraputeri. Atunci cand familia sa si prietenii de la scoala, sunt amenintati cu moartea de un personaj malefic, el se vede nevoit sa invete sa-si foloseasca abilitatile proaspat descoperite, dovedindu-se un demn urmas al familiei sale.

Daca vreti sa vedeti prin ce aventuri va trece viteazul Will, nu pierdeti „Scoala superioara de eroi”, sambata, 7 februarie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns