HomeALL MEDIAScorpia din OTV face curăţenie: Zăvoranca işi concediază angajaţii pe motiv ca aduc vedete "expirate"!

Scorpia din OTV face curăţenie: Zăvoranca işi concediază angajaţii pe motiv ca aduc vedete "expirate"!

Frumoasa prezentatoare a noi emisiuni „Oana Zăvoranu Show” de la OTV, işi concediază angajatii chiar daca emisiunea nu a inceput ! Mai exact este vorba de doi reporteri care lucrează in echipa ei . Acestia au fost daţi afară pe motiv ca aduc vedete expirate si subiecte rasuflate.

Barfele circula  la OTV, personalul vorbeste despre Zăvoranca ca ar fi o scorpie si ajunge pana la concedieri daca reporterii nu vin cu cele mai tari subiecte pentru noul show ce va fi transmis la OTV.

Nu vrea subiecte rasuflate

Pe 21 seprembrie, Oana Zăvoranu ar trebui să lanseze la OTV noua ei emisiune, “Oana Zăvoranu Show”, care se va difuza in direct  de luni până joi, între orele 17.00 şi 21.00. Oana este atât de exigentă, încât e dispusă chiar să amâne ziua lansării, dacă nu are cele mai tari subiecte. Tocmai de aceea, zilele trecute, Oana a dat afară doi oameni, pe motiv că îi propuneau numai vedete “expirate”. Alţi doi angajaţi au plecat de bunăvoie din echipa emisiunii, astfel că acum Oana lucrează cu 26 de reporteri.

“E normal să fiu pretenţioasă, pentru că vreau să am în show-ul meu vedetele şi subiectele cele mai tari. Vreau să lucrez cu o echipă de profesionişti”, a declarat Oana pentru Libertatea.

Diva are pretenti de pretenti

Pe lângă pretenţiile legate de decoruri şi de microfonul cu cristale Swarovski, Oana continuă să-i uimească pe cei de la OTV cu dorinţele ei. Vedeta a cerut să aibă propria cabină, cu baia separată de cea a angajaţilor. Ba chiar ea a comandat, special în Italia, faianţa şi gresia pentru toaleta ei.

Oana va transmite din elicopter

Diaconescu i-a pus la dispozitie Zavorancei un elicopter pentru transimisile speciale ale show-ului. Oana vrea sa faca treaba la OTV si sa „rupa gura targului”, mai ales ca emisiunea ei se afla pa acelasi tronson orar cu Happy Hour de la ProTV si Acces Direct de la Antean1 . Sa vedem si performantele oanei , incepand de saptamana viitoare.

Articole similare:

Oana Zăvoranu, cea mai de scandal vedeta din Romania

Oana Zavoranu cea mai urmarită vedetă pe Youtube

Oana Zăvoranu renuţă să mai prezinte emisiunea ”Judecata de apoi” de la OTV

Oana Zăvoranu şi-a bătut croitoreasca cu ‘blugi-n cap’

Scandal live intre Oana Zăvoranu şi Simona Senzual

Scorpia din OTV prinsă cu minciuna! De ce a refuzat Oana să prezinte emisiunea de la OTV? Din cazua cizmelor de mii de euro?

Scorpia din OTV face ravagii. Ana Maria Prodan vine la Zăvoranca in emisiune doar pentru 500 de euro!

Dan Diaconescu începe să regrete banii cheltuiţi pe Oana Zavoranu. Emisiunea vedetei are un raiting prea mic in raport cu fiţele sale

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Frumoasa prezentatoare a noi emisiuni “Oana Zăvoranu Show” de la OTV, işi concediază angajatii chiar daca emisiunea nu a inceput ! Mai exact este vorba de doi reporteri care lucrează in echipa ei . Acestia au fost daţi afară pe motiv ca aduc vedete expirate si subiecte rasuflate. NOII EMISIUNI SE SCRIE CU DOI I – vai de mama voastra!

  • bv Oana, imi place mult de tine….si as vrea,daca se poate sa vb q tine.Mi-ar face o deosebita placere. Multumesc!

Lasă un răspuns