HomeALL MEDIAScorpia din OTV face ravagii. Ana Maria Prodan vine la Zăvoranca in emisiune doar pentru 500 de euro!

Scorpia din OTV face ravagii. Ana Maria Prodan vine la Zăvoranca in emisiune doar pentru 500 de euro!

Pentru a veni cu subiecte „bomba” si pentru a declansa audienta trebuie scandal, iar pentru acestea Oana Zavoranu e in stare de orice. Doar ea si-a concediat proprii reporteri pe motiv ca veneau cu subiecte „rasuflate” si vedete „expirate”. Pentru aceste isprave Oana si-a primit porecla : „Scorpia din OTV”!

Probabil ca Ana Maria Prodan nu este o vedeta „expirata” in viziunea Oanei si ar fi obtinut de la aceasta, ceva informatii pentru a ridica rating-ul emisiunii, dar se pare ca Ana Maria Prodan a cerut 500 de euro pentru aparitia in emisiunea Oanei de la OTV. Si cum postul condus de Dan Diaconescu este in criza, aici pronind de la faptul ca a micsorat considerabil premiile din show-ul locomotiva al postului, 100% Adevarat; Oana nu isi permite sa-si plateasca „starletele”…

“Am vrut sa o invitam pe aceasta doamna la emisiune, dar ne-a spus ca nu vine decat daca este platita cu 500 de euro. Ca timpul ei este pretios si de aceea cere bani. Si i-am zis Eu mai stiu una care cerea bani, dar cerea 300, stiti despre cine vorbesc, despre Monica Columbeanu! Dar nu ma asteptam ca Anamaria Prodan sa imi ceara bani ca sa vina in emisiune. Ei bine, individa merge numai pe 500 de euro! Si ratingul nu sare cand apare ea in platou, dar ca sa stiti si dumneavoastra, cei care vreti sa o chemati in vreo emisiune, ca trebuie sa decartati cascavalul!”, a spus Oana Zavoranu in direct in propia emisiune.

Probabil micul scandal izbucnit cu Ana Maria Prodan, starleta de 500 de euro,  este un impuls de a resuscita emisiunea care nu trece niciodata de 1 punct de rating.

Cum subiectele de scandal se gasesc la tot pasul, iar Oana ar face orice pentru aduienta, diva a redeschis scandalul cu Serban Huidu. Vedeta Prima spunand ca Oana il ameninta cu sms-uri. Cum divei ii plac toate live, aceasta i-a raspuns in timpul emisiunii, spunand ca Huidiu este frustrat pe motiv ca ea i-a refuzat avansurile.

“Eşti un frustrat fiindcă te-am refuzat. Ți-am zis să ai grijă de soţia ta şi să mă laşi în pace pe mine. Poate în altă viaţă vei avea vreo şansă. Dacă te văd, îţi dau şi doi-trei pumni”, a izbucnit „scorpia” live din studioul nou-nout OTV.

(D.H)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • prietene mai verificati sursele .comform paginamedia in septembrie intervalul 19.00-23.00,otv a avut o audienta de 1,3 si emisiunea oanei se termina la ora 20;30 sau chiar 21 deci a depasit 1

Lasă un răspuns