HomeTELEVIZIUNESportScrimă: Maria Boldor, medalie de argint la Europenele de cadeţi

Scrimă: Maria Boldor, medalie de argint la Europenele de cadeţi

Scrimera română Maria Boldor a cucerit medalia de argint în proba feminină de floretă din cadrul Campionatelor Europene pentru cadeţi de la Budapesta.

Boldor a fost învinsă în finală de unguroaica Viktoria Mesteri-Schmel, cu scorul de 15-13. În şaisprezecimi, Maria Boldor a trecut de sârboaica Ljubica Brankovic cu 15-3, apoi a dispus în optimi cu 15-14 de italianca Matilde Biagiotti, în sferturi a câştigat disputa cu Leandra Behr (Germania) cu 15-11, iar în semifinale a învins-o pe poloneza Martyna Dlugosz cu 15-8. Mălina Călugăreanu s-a clasat pe locul 22, Ana Boldor pe 33, Corina Damaschin pe 39.

La spadă masculin, Andrei Epurescu a terminat pe locul 8, fiind învins în sferturi de ungurul Zsombor Banyai cu 15-9. Adrian Dabija a ocupat locul 11, Ioan Constantinescu s-a clasat pe locul 20, Antonio Popescu pe 64.

Bianca Oros a terminat a 12-a la spadă, Cezara Constantin a ocupat locul 16, Alexandra Predescu s-a clasat pe 25, iar Bianca Benea pe 59.

Alexandru Georgescu a încheiat pe 15 concursul la floretă masculin, George Flucuş s-a clasat pe 28, Vlad Poroşniuc pe 61, iar Alexandru Prundeanu pe 64.

În concursul de sabie al cadeţilor, Tudor Cucu-Dumitrescu a încheiat pe locul 33, Petru Aniculăesei pe 47, Matei Bădescu pe 48, Beniamin Osiac pe 58.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns