HomeLIFE STYLESe caută o vedetă pentru noua telenovelă de la Acasă TV

Se caută o vedetă pentru noua telenovelă de la Acasă TV

Se cauta protagonisti!Participa si tu la castingul organizat de MediaPro Pictures pentru rolurile personajelor principale din cel mai nou proiect, care va fi difuzat anul viitor ACASA.

Producatorii viitorului serial realizat de MediaPro Pictures, care va fi difuzat ACASA, cauta noi tinere talente pentru a fi protagonisti. Fetele cu varste cuprinse intre 18-25 de ani (de preferinta blonde), care se considera talentate si viseaza la un rol intr-o productie de succes, precum si barbatii cu varste cuprinse intre 25-30 ani (de preferinta sateni/ bruneti), se pot inscrie pe site-ul www.acasatv.ro

// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[//

Poarta studiourilor MediaPro se va deschide, luminile reflectoarelor se vor aprinde si cursa pentru cautarea protagonistilor noului proiect de la ACASA va incepe pe 18 ianuarie 2010.

In urma cu 2 ani, Andreea Patrascu s-a inscris la casting pe site-ul www.acasatv.ro si a obtinut rolul protagonistei din telenovela “Inima de tigan”, iar viata ei s-a schimbat peste noapte cum nici nu indraznea sa viseze. Acum MediaPro Pictures ofera din nou cea mai mare sansa celor care vor sa devina actori, sa straluceasca intr-un proiect de succes, sa isi indeplineasca visul.

www.acasatv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • am 18 ani și aș dori să joc într-o telonevelă

  • Ma numesc Ioana sunt,o anonima in aceasta lume de vis de la acasa tv dar vreau sa ies din anonimat aratand lumii intregi talentul si vointa de care dau dovada.

  • buna ma numesc alina am 19 ani sunt blonda ochi albastri si imi doresc foarte mult sa particip la acest casting conteza foarte mult va multumesc

  • Am 27 de ani sunt frumoasa ,numi arat varsta , sunt blonda. Si e visu meu sa joc intr-o telenovela. nu am numai adresa de hi5 website …va rog daca aveti un rol si pt mine contactatima. multumesc

  • petroni-cristina@yahoo.com asta esaitul meu am 36 anii as dori da joc in noua telenovela de pe acasa

  • petroni-cristina@yahoo.com asta esaitul meu am 36 anii as dori da joc in noua telenovela de pe acasa

Lasă un răspuns