HomeLIFE STYLERevista pentru bărbaţi GQ vine în România !

Revista pentru bărbaţi GQ vine în România !

gq_magazinePrima revista destinata publicului masculin, GQ, va fi lansata joi, 11 decembrie, pe piata din Romania de Liberis Publications.
De mai bine de jumatate de secol, GQ este liderul de opinie in lumea revistelor destinate publicului masculin, indiferent ca e vorba de moda si stil, politica, sex, turism, sport, entertainment sau tehnologie, informeaza Fashion and beauty.

In 1958, publicatia americana Apparel Arts a fost transformata in supliment trimestrial de moda si redenumita Gentlemen’s Quarterly. Dupa mai multe schimbari, in 2006, GQ avea 854.000 de abonati si 4 milioane de cititori, potrivit Condé Nast.

In ciuda numeroaselor schimbari survenite in ultimele decenii, atributele esentiale ale GQ sunt aceleasi: cool si sofisticat.
Primul numar al GQ Romania, care va fi lansat joi pastreaza aceleasi grad de rafinament, spirit inovator si abordare specifica in materie de stil, de-a lungul intregii reviste.

Protagonistul pentru coperta acestui numar este Cristian Chivu, capitanul echipei nationale de fotbal si fundasul lui Internazionale Milano. Pictorialul a fost realizat de Ovidiu Buta si fotograful Giampaolo Sgura.
Chivu a povestit cu sinceritate despre fotbal, stil, familie si copilarie. Imbracat in Yves Saint Laurent si Louis Vuitton, Chivu povesteste cum si-a inceput cariera la Resita, cum statea la coada la paine – si cum a ajuns sa joace la Internazionale, sub bagheta unuia dintre cei mai cunoscuti antrenori din lume.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns