HomeLIFE STYLESeară dedicată lui Michael Jackson la Callatis

Seară dedicată lui Michael Jackson la Callatis

Vedetele de la Callatis au avut in program un recital special dedicat regelui pop , Michaek Jackson. Printre melodiile de top recitate pe scena de la Callatis si slagarele romanesti artisiti l-au omagiat pe megastar. Ca sa fim la moda si noi, cei de la Callatis s-au gandit sa incheie seara cu un recital ce cuprindea melodiile lui Jackson.320883254bc79568ba91ff884c592375

Claudia Cream, Laurentiu Duta, Mihai Treistariu, David DeeJay si mult altii au interepretat melodii ca , „Bilie Jean”, „You are not alone” si „Beat it”.  Publicul a fost in extaz si s-a aratat incantat de initiativa celor de la Callatis ca una din seri sa fie dedicate regelului pop.

Festivalul Callatis 2009 se va incheia peste doua zile la Mangalia unde vor urca pe scena nume sonore din show biz-ul romanesc.  Callatis este cel mai mare festival de muzica usoara din Romania, unde anual urca pe scena peste 50 de formatii de top romanesti si straine. Mega show-ul este difuzat in direct pe TVR2.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns