HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSecretele detoxifierii numai la ”Cunoaste, viseaza, iubeste” cu Luana Ibacka!

Secretele detoxifierii numai la ”Cunoaste, viseaza, iubeste” cu Luana Ibacka!

Duminică, 27 octombrie, Luana Ibacka vă propune un program foarte eficient de detoxifiere, în emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV. Apoi, cu organismul purificat, vă invită la o degustare de mâncăruri alese.

Într-o locaţie superbă din centrul Capitalei găsim o oază de linişte şi detoxifiere, unde ai ocazia, în aproximativ o oră, să te rupi de stres şi să poţi obţine rezultate remarcabile asupra siluetei.

Tehnologia de accelerare a metabolismului este brevetată la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetări ştiinţifice şi medicale. Iniţial, a fost creat ca un aparat medical împotriva obezităţii, ulterior a fost adaptat, astfel încât să fie pus în practică şi în industria frumuseţii.

Brevetat în Europa, în ianuarie 2012, şi prezent în doar cinci ţări la nivel european, aparatul stimulează accelerarea metabolismului. Pe parcursul tratamentului corpul utilizează ca şi combustibil grăsimea, în locul zahărului şi, ca atare, nu se produce acid lactic.

Tot ce trebuie să faci este să intri în cabină, fără telefon, tabletă, computer, cu mintea cât mai eliberată de griji şi să pedalezi normal. Acţiunea sinergică a mişcării fizice, frecvenţa cardiacă constantă şi acţiunea razelor infraroşii încălzesc în profunzime ţesutul adipos subcutanat.

În acest moment centrul cerebral principal în controlul senzaţiei de foame, primeşte mesajul că există mai multă grăsime în corp decât în realitate. Acţiunea razelor infraroşii creşte şi nivelul de serotonină, ceea ce duce la un apetit aproape inexistent pentru carbohidraţi.

Aparatul a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp, nu doar mai frumos ci şi mai sănătos şi plin de vitalitate. Grăsimea se reduce într-un mod plăcut şi uşor, musculatura este tonifiată, nivelul eficienţei fizice creşte, iar starea generală este excelentă.

“În partea a doua a emisiunii, sătui de efort, mergem la palatul Ştirbey şi ne aşezăm la o masă bogată, cu vânat, ciorbe sofisticate, deserturi autentice, aparţinând meselor boiereşti de acum un secol.

În reportajul nostru, bucătarul a urmat meniul scris în perioada interbelică, atunci când fiecare ritual al zilei era strâns legat de statutul social. Autentic şi elegant, savuros şi sofisticat, reţetarul părea un poem în limitele obiceiurilor tradiţionale.

Ambianţa clasică, oferă şi azi clienţilor un eşantion de viaţă domnească, în condiţiile în care hrana este procurată aproape ca acum un secol, iar atmosfera este protejată de ambiţia proprietarilor de a conserva valorile de altădată”, povesteşte Luana, care vă invită să nu rataţi emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 27 octombrie, de la ora 12:00, la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns