Connect with us

Emisiuni

Secretele detoxifierii numai la ”Cunoaste, viseaza, iubeste” cu Luana Ibacka!

Published

on

Duminică, 27 octombrie, Luana Ibacka vă propune un program foarte eficient de detoxifiere, în emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV. Apoi, cu organismul purificat, vă invită la o degustare de mâncăruri alese.

Într-o locaţie superbă din centrul Capitalei găsim o oază de linişte şi detoxifiere, unde ai ocazia, în aproximativ o oră, să te rupi de stres şi să poţi obţine rezultate remarcabile asupra siluetei.

Tehnologia de accelerare a metabolismului este brevetată la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetări ştiinţifice şi medicale. Iniţial, a fost creat ca un aparat medical împotriva obezităţii, ulterior a fost adaptat, astfel încât să fie pus în practică şi în industria frumuseţii.

Brevetat în Europa, în ianuarie 2012, şi prezent în doar cinci ţări la nivel european, aparatul stimulează accelerarea metabolismului. Pe parcursul tratamentului corpul utilizează ca şi combustibil grăsimea, în locul zahărului şi, ca atare, nu se produce acid lactic.

Tot ce trebuie să faci este să intri în cabină, fără telefon, tabletă, computer, cu mintea cât mai eliberată de griji şi să pedalezi normal. Acţiunea sinergică a mişcării fizice, frecvenţa cardiacă constantă şi acţiunea razelor infraroşii încălzesc în profunzime ţesutul adipos subcutanat.

În acest moment centrul cerebral principal în controlul senzaţiei de foame, primeşte mesajul că există mai multă grăsime în corp decât în realitate. Acţiunea razelor infraroşii creşte şi nivelul de serotonină, ceea ce duce la un apetit aproape inexistent pentru carbohidraţi.

Aparatul a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp, nu doar mai frumos ci şi mai sănătos şi plin de vitalitate. Grăsimea se reduce într-un mod plăcut şi uşor, musculatura este tonifiată, nivelul eficienţei fizice creşte, iar starea generală este excelentă.

“În partea a doua a emisiunii, sătui de efort, mergem la palatul Ştirbey şi ne aşezăm la o masă bogată, cu vânat, ciorbe sofisticate, deserturi autentice, aparţinând meselor boiereşti de acum un secol.

În reportajul nostru, bucătarul a urmat meniul scris în perioada interbelică, atunci când fiecare ritual al zilei era strâns legat de statutul social. Autentic şi elegant, savuros şi sofisticat, reţetarul părea un poem în limitele obiceiurilor tradiţionale.

Ambianţa clasică, oferă şi azi clienţilor un eşantion de viaţă domnească, în condiţiile în care hrana este procurată aproape ca acum un secol, iar atmosfera este protejată de ambiţia proprietarilor de a conserva valorile de altădată”, povesteşte Luana, care vă invită să nu rataţi emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 27 octombrie, de la ora 12:00, la Prima TV.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Show-ul Vorbește Lumea de la PRO TV a pregătit un super concurs cu premii de milioane

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vorbește lumea că de luni, 26 martie, Adela și Cove au pregătit un super concurs pentru telespectatori cu premii de milioane!

Printre subiectele incitante, invitați speciali și doza de bună dispoziție, telespectatorii vor avea parte și de o mulțime de premii interesante, în fiecare ediție Vorbește lumea, începând de luni și până pe 6 aprilie.

Mecanismul este unul foarte simplu! Pentru a intra în concurs telespectatorii trebuie să dea SMS la 1883 (număr cu tarif normal – 0.06 eurocenți) cu mesajul „CÂȘTIGI ȘI PUNCT”, să urmărească emisiunea și să răspundă la telefon când vor fi sunați. În fiecare zi, Adela și Cove vor alege trei numere de telefon și vor suna telespectatorii în direct! Trei pași simpli pentru trei premii de milioane oferite în fiecare zi: laptopuri, smart TV, electrocasnice, smartphone-uri, sisteme audio și multe alte premii supriză.

Odată intrați în direct prin telefon cu Adela și Cove, telespectatorii trebuie să aleagă un număr de la 1 la 15, de pe panoul aflat în platou, în spatele cărora se afla ascund premiile de milioane,  pentru a afla ce au câștigat!

Telespectatorii sunt invitați să intre în joc cu Adela și Cove și să câștige cele mai tari premii în prag de sărbătoare!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Jurata ”The Four – Cei 4” Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viața de familie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antonia, unul dintre cei patru jurați The Four Cei 4, mărturisește că are ajutoare de nădejde pe care se poate baza în perioadele în care programul său este foarte încărcat. 

Începând cu 31 martie, de la ora 20.00, Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt jurații ”The Four – Cei 4” care vor decide care challengeri merită sau nu să provoace la duel pe unul dintre cei 4 ocupanți ai scaunelor. Pe lângă emoțiile intense din platou, artista mărturisește că trebuie să facă față și provocărilor din viața de zi cu zi. ”Programul este încărcat, cu filmările pentru emisiune, ședințe foto și alte proiecte pe care le aveam deja stabilite”, spune Antonia, care are însă în jurul său o mulțime de ajutoare de nădejde.

”Le mulțumesc pentru ajutor lui Alex și părinților noștri, când amândoi suntem ocupați, ne ajută ai noștri să stea cu Dominic și Akim”, povestește jurata ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediție a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Doi soți din Constanța au făcut istorie, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: Au pierdut 60.000 de lei, în câteva minute

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Soții Alexandra și Cozmin Panait, din Constanța, au câștigat cu greu 500 de lei, aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Deși au început show-ul cu dreptul și, pe parcursul emisiunii, au ghicit vârsta exactă a trei persoane, asta n-a fost suficient pentru ca ei să plece acasă cu mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

În prima etapă a show-ului, Alexandra și Cozmin au ghicit vârsta exactă a Cătălinei (26 de ani), actor și model, și pe a Adinei Halas (37 de ani) realizator de radio și tv. Dar au pierdut sume mari de bani, din cauză că au estimat greșit câți ani are Iulian (49 de ani), vânzător la un show-room de mobilă, Mihai (41 de ani), antrenor de fitness și fost Mister România, și Janina (34 de ani), din Hunedoara, care i-a uimit pe toți cei prezenți cu lungimea părului său. Janina are părul până la călcâie și spune că îl lasă să crească de la vârsta de 20 de ani.

Intuiția și spiritul de observație le-au jucat feste Alexandrei și lui Cozmin Panait atunci când a venit timpul să spună câți ani are Ștefan (35 de ani), artist plastic. Căci i-au greșit vârsta cu 12 ani și au pierdut astfel, dintr-un singur foc, nu mai puțin de 60.000 de lei!

Din fericire, cei doi concurenți au reușit să păstreze până la finalul jocului cei 500 de lei cu care au intrat în etapa finală. Și asta pentru că au ghicit din prima încercare vârsta cunoscutului om de radio Vlad Craioveanu (40 de ani).

Ne-a încurcat domnul tatuat (n.n. Ștefan, artistul plastic, în vârstă de 35 de ani). Soția a spus că o să facem istorie și uite că am făcut…”, au spus, la finalul jocului, cei doi soți, referindu-se la suma de 60.000 de lei pe care au pierdut-o în doar câteva minute.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending