HomeMAGAZINEvenimenteSecuritate maximă la Miss Universe® Romania 2012

Securitate maximă la Miss Universe® Romania 2012

MUR media & management, compania care deţine licenţa Miss Universe® pentru organizarea celebrei competiţii de frumuseţe în România, a decis să apeleze la serviciile unui furnizor de intelligence atât pentru verificarea background-ului concurentelor, cât şi pentru securizarea votului.

Totodată, specialişti în contrainformaţii vor organiza, pe durata cantonamentului, două sesiuni de comunicări pentru tinerele selectate la finală.

„Concurentele vor fi învăţate cum să se protejeze pe viitor de eventuale situaţii în care ar putea fi victime ale scurgerilor de informaţii. Vor învăţa noţiuni de bază despre felul în care să îşi protejeze informaţiile personale. Finalistele vor învăţa cum să identifice eventuali urmăritori, deoarece, pe măsură ce se vor expune, urmează să devină ţinte pentru paparazzi, dar şi pentru persoane care ar putea să le pună în pericol”, a declarat Mihai Belu, directorul Companiei de Anchete şi Filaj. El a explicat şi faptul că fetele vor afla în timpul pregătirii date despre felul în care trebuie să se manifeste în mediul virtual pentru a nu se expune riscurilor în niciun fel.

„Este o colaborare necesară. Toate concurentele trebuie să se pregătească pentru o viaţă în lumina reflectoarelor şi este nevoie de specialişti care să le ofere toate informaţiile. În afară de pregătire, Compania de Anchete şi Filaj urmează să verifice trecutul finalistelor noastre, pentru a nu avea surprize neplăcute. De asemenea, pe parcursul derulării galei finale, urmează să fie sistate convorbirile telefonice pentru membrii juriului, pentru a nu exista presiuni exercitate asupra acestora”, a declarat Valentina Ionescu, director al Organizaţiei Miss Universe® România.

Finala Miss Universe® Romania 2012 se va desfăşura duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 19.00, la RIN Grand Hotel, sala Stars.

Miss Universe® 2012 se va desfășura pe data de 19 decembrie, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar evenimentul va fi transmis în direct de NBC în peste 200 de țări.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns