HomeALL MEDIASeful Orange despre achizionarea postului GSP TV: ”Suntem mereu deschisi catre noi oportunitati”

Seful Orange despre achizionarea postului GSP TV: ”Suntem mereu deschisi catre noi oportunitati”

Economică.net a scris săptămâna trecută, pe baza unor informaţii furnizate de surse apropiate celor două companii, că Orange România, cel mai mare operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, va achiziţiona GSP TV şi portalul online Antena PLAY din cadrul trustului de presă Antena Group, citat de Hotnews.

”Ne axăm pe dezvoltarea serviciilor de televiziune recent lansate, dar suntem mereu deschişi spre oportunităţi. Asta este tot ce pot să spun”, a declarat marţi Jean Francois Fallacher, şeful Orange, întrebat în cadrul evenimentului ZF Digital, despre informaţiile privind o posibilă achiziţie a GSP TV şi Antena Play de către compania pe care o conduce şi intrarea pe segmentul de creare de conţinut TV propriu.

Astfel, în urma acestei achiziţii Orange România ar vrea să liciteze în primăvara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015. Operatorul nu deţine în acest moment nici un post de televiziune propriu pe platforma de retransmisie pe satelit Orange TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns