HomeMAGAZINEurovisionSemifinaliștii Eurovision 2017 urcă duminică pe scena Berăriei H din Capitală

Semifinaliștii Eurovision 2017 urcă duminică pe scena Berăriei H din Capitală

Televiziunea Română şi Berăria H vă invită la concert: semifinaliştii Selecţiei Naţionale vor interpreta duminică seară un medley Eurovision cu hituri consacrate sau, pe de altă parte, mai puțin cunoscute.

 

7 semifinaliști intervievați de RADAR DE MEDIA ne-au povestit deja ce urmează să cânte la H. Vom continua în zilele ce urmează seria de interviuri cu semifinaliștii, de unde vom afla și mai multe detalii spumoase despre emoțiile și pregătirile prin care trec aceștia.

 

Până atunci însă trebuie să vă dăm toate detaliile pe care TVR le-a comunicat despre showul de duminică.

Duminică, 19 februarie, de la ora 20.10, TVR 2, TVR HD şi TVR Internaţional transmit în direct de la Berăria H Eurovision – sHow-ul!, un eveniment special în care cei 15 semifinalişti se întâlnesc cu fanii şi prietenii, pentru o seară pe muzica Eurovision.

 

Cristina Vasiu, MIHAI, Tudor Turcu, Elize&No Stress, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, D-LEMA, Ilinka feat. Alex Florea, Tavi Colen&Emma, Zanga, Maxim, Eduard Santha, Alexandra Crăescu şi Xandra vor urca pe scenă în ordinea intrării în semifinala Selecţiei Naţionale, așadar stați cu ochii pe TVR2 pentru a vedea în premieră care este ordinea în care îi vom vedea pe toți pe 26 februarie în Semifinala Eurovision Song Contest 2017. Spectacolul va fi prezentat de Ioana Voicu şi Dan Helciug.

 

Dacă nu ați ai văzut un Medley Eurovision, vă las să vă delectați cu Petrecerea Aniversară de 60 de ani a concursului organizată de BBC, unde au fost invitați greii concursului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns