HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSemifinalistii se lupta pentru un loc in marea finala in show-ul Vocea Romaniei, sambata, la Pro Tv

Semifinalistii se lupta pentru un loc in marea finala in show-ul Vocea Romaniei, sambata, la Pro Tv

Sambata, 21 decembrie de la 20:30, la Pro Tv, cele mai bune opt voci din sezonul al treilea al Vocii Romaniei vor da totul pe scena pentru a intra in marea finala a competitiei. “Concentratia de talent e mai mare in fiecare echipa, iar concurenta devine din ce in ce mai acerba”, a declarat Marius in editia trecuta a show-ului.

Dupa trei gale live de senzatie, telespectatorii si antrenorii au ales concurentii care au in continuare sansa sa isi indeplineasca visul prin muzica. In semifinala Vocii Romaniei, Jovana Milovanovic si Sanziana Nicolae din echipa Moga isi vor arata din nou “muschii vocali”, Claudia Iuga si Adrian Nour vor fi aruncati in lupta de catre Smiley, Ana-Maria Mirica si Mihai Chitu sunt vocile care continua seria “brenciana”, iar Marius Marin si Muneer sunt cei doi “ingerasi” ai Loredanei care vor incerca sa cucereasca trofeul mult dorit.

Dupa Moga, Smiley si Brenciu, a venit randul Loredanei sa faca show “magic” cum numai ea stie pe scena celei mai tari competitii de voci din tara in aceasta sambata. Un alt invitat special la Vocea Romaniei este Liviu Teodorescu, concurentul din primul sezon al competitiei si fost component al trupei Lala Band, care va canta din nou pe scena care l-a facut celebru.

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate, insa pana atunci emotiile semifinalei, voturile publicului si deciziile antrenorilor vor decide care sunt finalistii acestui sezon al Vocii Romaniei, sambata seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns