HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSenatorul Mircea Geoana, invitat la emisiunea “Dupa 20 de ani” numai la Pro Tv!

Senatorul Mircea Geoana, invitat la emisiunea “Dupa 20 de ani” numai la Pro Tv!

Recentele discutii despre posibilitatea cresterii cotei unice au inflamat spiritele in USL. Care va fi viitorul cotei unice, aflat intre nevoia de finantare a bugetului si un climat mai favorabil investitiilor?

La aceasta intrebare va raspunde senatorul Mircea Geoana, invitat in editia din 27 octombrie a emisiunii “Dupa 20 de ani” difuzata de Pro Tv de la ora 10:00.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Claudiu Pandaru (Gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) vor dezbate impreuna cu senatorul PSD care va fi rolul, dar si atuurile Romaniei in actualul context politic international si in conflictele dintre interesele marilor actori de pe scena politica la granita Vest/Est.

Care sunt sursele de crestere economica, cum poate fi marit numarul locurilor de munca, identificarea celor mai profitabile zone de investitii, dar si pozitia partenerilor internationali ai Romaniei fata de toate aceste probele vor fi alte teme aflate pe agenda discutiilor cu senatorul Mircea Geoana, la “Dupa 20 de ani”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns