HomeMAGAZINFilmSergiu Nicolaescu, intr-unele dintre cele mai indragiite roluri ale sale, la Pro CInema

Sergiu Nicolaescu, intr-unele dintre cele mai indragiite roluri ale sale, la Pro CInema

Astazi, cand intreaga lume cinematografica romaneasca isi ia ramas bun de la unul dintre titanii ei, Sergiu Nicolaescu, telespectatorii Pro Cinema pot sa-si aminteasca de unele dintre cele mai indragite filme din indelungata cariera a acestuia, printr-un adevarat maraton de filme semnate de popularul regizor.

Incepand cu Filmul de 10 de astazi si pana duminica, telespectatorii Pro Cinema pot sa-si aminteasca de Sergiu Nicolaescu intr-unele dintre cele mai iubite roluri ale sale. Fie ca a fost comisarul Miclovan, sau comisarul Tudor Moldovan, fie Andrei, in Pistruiatul, sau printul Andrei Morudzi, in Orient Express, Sergiu Nicolaescu a reusit sa creeze unele dintre cele mai vii si memorabile personaje ale filmului romanesc.

In aceasta seara, Filmul de 10 le aminteste telespectatorilor Pro Cinema de inceputurile carierei de regizor a lui Sergiu Nicolaescu. Drama “Dacii”, primul film regizat de acesta, o coproductie romano-franceza de o importanta coplesitoare pentru evolutia cinematografiei romanesti, aduce in scena unele dintre numele reprezenttative ale filmului romanesc. Amza Pellea, Mircea Albulescu, Emil Botta si Ilarion Ciobanu I s-au alaturat lui Sergiu Nicolaescu in acest film.

Vineri, sambata si duminica, de la ora 17:00, Pistruiatul, unul dintre filmele romanesti de aventuri dintre cele mai indragite vor aduce in fata telespectatorilor povestea lui Mihai, zis Pistruiatul si a lui Andrei, un detinut politic evadat, interpretat de Sergiu Nicolaescu.

De vineri, 4 ianuarie si pana duminica, in fiecare dintre aceste zile, de la ora 20:00, indragitii comisari Moldovan si Miclovan vin la Pro Cinema in indragitele filme de actiune “Cu mainile curate”, “Ultimul cartus” si “Revansa”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns