HomeTELEVIZIUNEGrila de programeSeri tematice pentru toate gusturile şi multe premiere în noiembrie la AXN

Seri tematice pentru toate gusturile şi multe premiere în noiembrie la AXN

AXN a adunat în noua Colecţie de Toamnă filme şi seriale de excepţie grupate pe seri tematice pentru toţi fanii AXN. Fie că sunteţi pasionaţi de seriale cu crime, filme de acţiune sau thrillere, în luna noiembrie la AXN veţi avea de unde alege.

Seriale

  • În fiecare miercuri, nopţile NCIS

            Premieră NCIS LA – sezonul 3, din 7 noiembrie de la 23:00

Sezonul 5 NCIS continuă cu 2 episoade pe seară iar surpriza pregătită fanilor NCIS LA este premiera sezonului 3. NCIS:LOS ANGELES este o dramă despre lumea riscantă a Biroului de Proiecte Speciale (BPS), o divizie NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi îşi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. În sezonul 3, trecutul lui Callen începe să se desluşească pe când echipa se află într-o călătorie în România,  în căutarea lui Hetty, a carei viaţă este în pericol.

  • Joi sunt nopțile crimelor

            Premieră CSI NY – sezonul 9, din 8 noiembrie de la 22:00

Detectivul Mac Taylor este un anchetator specializat în investigarea la locului crimei. Foarte dedicat şi motivat, el crede că orice detaliu are un sens şi că toata lumea are în spate o poveste. Mac este un fost puşcaş marin decorat în operaţiunea “Furtuna din Deşert” care s-a ocupat printre altele şi cu fotografia de război. Trăieşte pentru slujbă; nu lasă un caz din mână până când nu-l rezolvă. Dedicarea lui este împărtăşită şi de partenera sa, Stella Bonasera, un detectiv educat şi trecut prin multe. Stella se pricepe la orice şi are o dorinţă aproape inegalabilă de a găsi răspunsuri, motivată fiind poate şi de propriile întrebări rămase fără răspuns. Cei doi conduc astfel echipa de experţi în oraşul ce nu doarme niciodată.

Premieră Sherlock Holmes şi Dr Watson (Elementary) – sezonul 1, din 15 noiembrie de la 21:00

Sherlock Holmes şi Dr Watson îi are ca protagonişti pe Jonny Lee Miller în rolul detectivului Sherlock Holmes şi Lucy Liu în rolul lui Dr. Joan Watson. Această dramă modernă aduce în prim plan o pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervin în cele mai dificile cazuri ale NYPD.  După căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o însoţitoare sobră, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii si de a-şi spăla păcatele. Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a face cu ultimul ei client. Fostul coleg al lui Sherlock, căpitanul Tommy Gregson ştie din experienţa anterioară de lucru în Scotland Yard că Sherlock este foarte priceput la rezolvat cazuri şi îl ia in echipa sa. În acest context, neastâmpăratul Sherlock Holmes ce aleargă prin New York în rezolvarea de crime, are nevoie de cineva să-l ţină cu picioarele pe pământ iar acest rol este cu siguranţă pentru Watson.

Premieră Lege şi dreptate – sezonul 3, joia de la 23:00

Aplicând justiţia după propriile-i principii, ambiţiosul şi tăcutul detectiv chinuit de propriul său trecut Raylan Givens (Timothy Olyphant) a revenit în oraşul natal Kentucky pentru a face ceea ce ştie el cel mai bine – dreptate. Când un caz îl aduce faţă în faţă cu un vechi prieten aflat, acum, de partea greşită a legii, Raylan trebuie să-şi rezolve şi problemele cu fosta soţie şi cu tatăl său. Serialul are la bază o nuvelă scrisă de Elmore Leonard, autorul best-seller-elor internaţionale 3:10 to Yuma şi Get Shorty.

Premieră Mesaje de dincolo – sezonul 3

Melinda Gordon comunică cu spiritele rămase pe pământ, fantome care se agaţă de cei vii pentru că au probleme rămase nerezolvate ce le împiedică să se îndepărteze de acest nivel al existenţei. Inspirat, în parte, de munca celebrului medium James Van Praagh şi a lui Mary Ann Winkowski, care poate comunica cu spiritele, Mesaje de dincolo explorează partea spirituală a vieţii şi a morţii căci, în încercările ei uneori terifiante, alteori emoţionante, sau chiar amuzante de a acţiona ca un intermediar între fantome şi cei bântuiţi, Melinda navighează printre morţi şi printre vii.

Filme

  • Luni – seara dramelor şi crimelor de la 22:00

În fiecare seară de luni AXN îşi va ţine telespectatorii cu sufletul la gură până la desluşirea misterelor din filmele cu crime. Justiţiarul (Punisher) vine în premieră la AXN alături de Confesiune (The Confesion) şi Băieţi Răi (Bad Boys).

 

  • Vineri – filme de acţiune de la 21:00

Vinerea este rezervată filmelor de acţiune când suspansul va atinge cote maxime în Unicul (The One), Fortăreaţa (The Rock), Bărbaţii în Negru II (Man in Black II), Triplu X 2 (XXX 2) şi Spion din greşeala (Accidental Spy).

  • Duminică  – seara premierelor de filme horror / thriller de la 22:00

Lăsați-vă înspăimântaţi de seria de filme horror difuzate de AXN în premieră, în fiecare seară de duminică, cu Ceaţa (The Fog), De la apusul la răsăritul soarelui (From Dusk Till Down), Peştera (The Cave) şi Omul Invizibil (Hollow –Man).

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns