Connect with us

Grila de programe

Seri tematice pentru toate gusturile şi multe premiere în noiembrie la AXN

Published

on

AXN a adunat în noua Colecţie de Toamnă filme şi seriale de excepţie grupate pe seri tematice pentru toţi fanii AXN. Fie că sunteţi pasionaţi de seriale cu crime, filme de acţiune sau thrillere, în luna noiembrie la AXN veţi avea de unde alege.

Seriale

  • În fiecare miercuri, nopţile NCIS

            Premieră NCIS LA – sezonul 3, din 7 noiembrie de la 23:00

Sezonul 5 NCIS continuă cu 2 episoade pe seară iar surpriza pregătită fanilor NCIS LA este premiera sezonului 3. NCIS:LOS ANGELES este o dramă despre lumea riscantă a Biroului de Proiecte Speciale (BPS), o divizie NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi îşi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile. În sezonul 3, trecutul lui Callen începe să se desluşească pe când echipa se află într-o călătorie în România,  în căutarea lui Hetty, a carei viaţă este în pericol.

  • Joi sunt nopțile crimelor

            Premieră CSI NY – sezonul 9, din 8 noiembrie de la 22:00

Detectivul Mac Taylor este un anchetator specializat în investigarea la locului crimei. Foarte dedicat şi motivat, el crede că orice detaliu are un sens şi că toata lumea are în spate o poveste. Mac este un fost puşcaş marin decorat în operaţiunea “Furtuna din Deşert” care s-a ocupat printre altele şi cu fotografia de război. Trăieşte pentru slujbă; nu lasă un caz din mână până când nu-l rezolvă. Dedicarea lui este împărtăşită şi de partenera sa, Stella Bonasera, un detectiv educat şi trecut prin multe. Stella se pricepe la orice şi are o dorinţă aproape inegalabilă de a găsi răspunsuri, motivată fiind poate şi de propriile întrebări rămase fără răspuns. Cei doi conduc astfel echipa de experţi în oraşul ce nu doarme niciodată.

Premieră Sherlock Holmes şi Dr Watson (Elementary) – sezonul 1, din 15 noiembrie de la 21:00

Sherlock Holmes şi Dr Watson îi are ca protagonişti pe Jonny Lee Miller în rolul detectivului Sherlock Holmes şi Lucy Liu în rolul lui Dr. Joan Watson. Această dramă modernă aduce în prim plan o pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervin în cele mai dificile cazuri ale NYPD.  După căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o însoţitoare sobră, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii si de a-şi spăla păcatele. Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a face cu ultimul ei client. Fostul coleg al lui Sherlock, căpitanul Tommy Gregson ştie din experienţa anterioară de lucru în Scotland Yard că Sherlock este foarte priceput la rezolvat cazuri şi îl ia in echipa sa. În acest context, neastâmpăratul Sherlock Holmes ce aleargă prin New York în rezolvarea de crime, are nevoie de cineva să-l ţină cu picioarele pe pământ iar acest rol este cu siguranţă pentru Watson.

Premieră Lege şi dreptate – sezonul 3, joia de la 23:00

Aplicând justiţia după propriile-i principii, ambiţiosul şi tăcutul detectiv chinuit de propriul său trecut Raylan Givens (Timothy Olyphant) a revenit în oraşul natal Kentucky pentru a face ceea ce ştie el cel mai bine – dreptate. Când un caz îl aduce faţă în faţă cu un vechi prieten aflat, acum, de partea greşită a legii, Raylan trebuie să-şi rezolve şi problemele cu fosta soţie şi cu tatăl său. Serialul are la bază o nuvelă scrisă de Elmore Leonard, autorul best-seller-elor internaţionale 3:10 to Yuma şi Get Shorty.

Premieră Mesaje de dincolo – sezonul 3

Melinda Gordon comunică cu spiritele rămase pe pământ, fantome care se agaţă de cei vii pentru că au probleme rămase nerezolvate ce le împiedică să se îndepărteze de acest nivel al existenţei. Inspirat, în parte, de munca celebrului medium James Van Praagh şi a lui Mary Ann Winkowski, care poate comunica cu spiritele, Mesaje de dincolo explorează partea spirituală a vieţii şi a morţii căci, în încercările ei uneori terifiante, alteori emoţionante, sau chiar amuzante de a acţiona ca un intermediar între fantome şi cei bântuiţi, Melinda navighează printre morţi şi printre vii.

Filme

  • Luni – seara dramelor şi crimelor de la 22:00

În fiecare seară de luni AXN îşi va ţine telespectatorii cu sufletul la gură până la desluşirea misterelor din filmele cu crime. Justiţiarul (Punisher) vine în premieră la AXN alături de Confesiune (The Confesion) şi Băieţi Răi (Bad Boys).

 

  • Vineri – filme de acţiune de la 21:00

Vinerea este rezervată filmelor de acţiune când suspansul va atinge cote maxime în Unicul (The One), Fortăreaţa (The Rock), Bărbaţii în Negru II (Man in Black II), Triplu X 2 (XXX 2) şi Spion din greşeala (Accidental Spy).

  • Duminică  – seara premierelor de filme horror / thriller de la 22:00

Lăsați-vă înspăimântaţi de seria de filme horror difuzate de AXN în premieră, în fiecare seară de duminică, cu Ceaţa (The Fog), De la apusul la răsăritul soarelui (From Dusk Till Down), Peştera (The Cave) şi Omul Invizibil (Hollow –Man).

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Grila de programe

Noile sezoane “Se striga darul!” si “Roata Norocului” intra in grila Kanal D in aceasta luna!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Sambata, 26 mai, de la ora 20:00, Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru vor da startul nuntilor fabuloase din Romania, cu noul sezon al show-ului “Se striga darul!”. Locuri magice, petreceri de pomina, traditii si obiceiuri inedite, catec si voie buna, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D, odata cu debutul noului sezon “Se striga darul”.

Noul sezon “Roata Norocului” ia startul duminica, 27 mai, la ora 20:00. Emisiunea concurs care a fascinat o tara intreaga si a adus bucurie si zambete pe chipurile a milioane de romani, continua sa aduca buna dispozitie in casele romanilor si premii uriase, dupa ce, in cele opt sezoane difuzate, valoarea premiilor totale cumulate a fost de peste jumatate de milion de Euro. Cele mai iubite vedete autohtone vor invarti Roata Norocului duminica de duminica, de la ora 20:00, in beneficiul unor familii greu incercate de viata.

Incepand din 28 mai, de la ora 20:00, serialul turcesc “Dragoste si ura” va putea fi urmarit de luni pana vineri, in fiecare seara, spre bucuria fanilor productiei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe speciale de 1 Mai la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Sărbătoarea de 1 Mai este aşteptată la TVR 2 cu ediții speciale ale unor emisiuni consacrate, umor, muzică și comedii de succes. Dimineaţa o începem la ora 10.10 cu un maraton de bună dispoziție, „Verde, la distracție”, un tele-show prezentat de Diana Cavallioti și Dragoș Huluba.

De la ora 20.00, Virgil Ianțu a pregătit o ediție specială „Câștigă România!”, alături de actori cunoscuţi şi îndrăgiţi și speră să aducă bucurie în viața unor copii care nu au văzut niciodată marea.

În prima zi a lunii mai este „Verde, la distracţie”. Gazdele emisiunii, Diana Cavallioti și Dragoș Huluba, ne invită la un tele-show în patru părţi (difuzat de la ora 10.10, 11.00, 12.00 şi 13.40) cu programe muzicale și umor alături de artiști și cântăreți cunoscuți. Nu vor lipsi momentele inedite de divertisment în care ne vor surprinde vedetele TVR 2 Corina Dănilă, Virgil Ianțu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Monica Roșu și Tudor Furdui şi nici artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling și Ovi. În emisiune îi vom vedea şi pe câștigătorii Selecției Naționale din acest an, „The Humans”, în videoclipul „Goodbye”, iar momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, presărate cu glumele de „sezon” alături de Mirela Zeța, Dragoș Stoica și tinerii actori ai Teatrului de Comedie.

Emisiunea TVR 2 „Femei de 10, Barbati de 10” s-a pregătit cu două ediții speciale, luni, 30 aprilie şi marţi, 1 mai, de la ora 16.40, iar gazdele Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ se vor afla în mijlocul telespectatorilor. Pe 30 aprilie, tema emisiunii va fi „Lumea este în mișcare”, o ediție realizată pe Aeroportul Henri Coandă, la terminalul plecări. Invitaţi: Cătălin Prunariu, Dr. Chukwudi Nwabudike, Daniela Gyorfi, Zumba Andrei Osanu. În prima zi a lunii mai, echipa „Femei de 10, Barbati de 10” se va deplasa în Piața Obor. Invitaţi: nutriționistul Virgil Stroescu, Elena Merişoreanu şi Adrian Romcescu.

În zi de sărbătoare, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, a invitat trei dintre cei dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori. De la ora 20.00, Marius Vizante, Emilia Popescu şi Paul Ipate se vor duela în cunoştinţe de cultură generală pentru a răspunde întrebărilor despre Ziua Internațională a Muncii, dar şi despre sezonul estival. Sumele caștigate de vedete vor fi folosite pentru a ajuta un grup de 12 copii cu posibilități financiare reduse, dar cu rezultate bune la învăţătură, să petreacă prima lor vacanță pe litoralul Marii Negre.

„Va fi o ediție deosebită <Câştigă România!> pentru că o să am alături de mine oameni foarte dragi. În premieră, voi fi gazdă pentru trei actori de care mă leagă multe amintiri: Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate. Va fi o ediţie în care ne vom simţi bine şi, cel mai important, vom putea aduce bucurie unor copii care nu au văzut niciodată Marea Neagră”, a spus Virgil Ianţu.

De 1 mai ne bucurăm de două dintre cele mai apreciate comedii românești. De la ora 14.50, telespectatorii TVR 2 pot urmari un film în regia lui Geo Saizescu, „Eu, tu şi Ovidiu” (România, 1977). Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei și Coca Andronescu.

De la ora 21.10 suntem gata de noi peripeții alături de  „Păcală se întoarce”. Producție a anului 2006, filmul în regia lui Geo Saizescu a fost realizat la 30 de ani după comedia din 1974, „Păcală”. Filmul îl are în centru pe fiul celebrului Păcală, care este gata să calce pe urmele tatălui şi își bate și el joc de prostia și de răutatea omenească. Din distribuție fac parte Denis Ştefan, Sebastian Papaiani și Anemona Niculescu.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Astazi PRO CINEMA aniverseaza 14 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: PRO CINEMA

De 14 ani, ești cine îți dorești să fii, poți fi oriunde, te uiți în viitor, ești personaj din istorie, ești în mijlocul acțiunii. Ai tot timpul din lume să-ți găsești fiecare “tu”, să iubești, să crezi, să te bucuri. Pe 19 aprilie, PRO CINEMA aniversează 14 ani de la lansare, iar filmele te cheamă la sărbătoare! Joi, 19 aprilie, PRO CINEMA a pregătit două filme care o să te prindă!

De la 20:30, Tobey Maguire și Kirsten Dunst aduc Omul păianjen 3, o producție din SUA care a cucerit întreaga lume și a adus încasări de peste 500 de milioane de dolari! Povestea lui Peter Parker continuă, acesta fiind, în sfârșit, fericit alături de Mary-Jane Watson. În timp ce întregul oraș îl apreciază pe Omul Păianjen alter-egoul său, un vechi prieten din copilărie se transformă în scurt timp în amenințare supremă!

Imediat după, la ora 23:30, PRO CINEMA te prinde cu o producție românească de valoare: Selfie 69! Comedia prezintă aventurile a trei prietene care, în urma unui pariu online trebuie să se mărite în trei zile, așa că sunt nevoite să treacă prin pericole, tentații și capcane în căutarea inelului de logodnă. Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Dorina Chiriac, Răzvan Fodor și Vlad Logigan sunt doar câțiva dintre actorii care joacă în filmul Selfie 69.

De 14 ani, te descoperi film cu film. În ziua aniversară PRO CINEMA, știi cine ești! Alegi mereu calea cea dreaptă, dar nu uiți să fii rebel. Scenariile sunt diferite, dar tu rămâi în centrul acțiunii.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending