HomeTELEVIZIUNESerialeSeriale de top în grila de toamnă AXN: Ncis Nola, Total Car sau Focus RS

Seriale de top în grila de toamnă AXN: Ncis Nola, Total Car sau Focus RS

AXN a pregătit pentru grila de toamnă sezoane noi ale unor seriale consacrate, dar şi producţii noi. Iată ce debutează în luna septembrie:

AXN: NCIS NOLA (New Orleans), sezonul 2, din 7 septembrie, la 21:00

Spin-off-ul faimoasei producții NCIS revine cu cel de-al doilea sezon pe AXN, din această toamnă. În primul episod, echipa agentului special Pride (Scott Bakula) pune la cale o operațiune specială, sub acoperire, foarte periculoasă, pentru a recupera un proiectil furat. Un atac de proporții amenință întreg orașul.

Artistul american Dr. John își face apariția în primul episod al sezonului doi.

Cu: Scott Bakula, CCH Pounder

 

AXN BLACK: Total Car, sezonul 1, din 15 septembrie, de la 21:55

Totalcar este emisiunea TV auto-moto maghiară cea mai populară din Ungaria, combinând comentariile realiste cu umorul fin. Fiecare episod are câte trei părți distincte, de obicei despre mașini, ocazional despre tancuri, excavatoare, avioane sau vehicule similare.

Emisiunea are un stil inconfundabil, foarte sincer, autoironic, ceea ce îi apropie pe telespectatori. Prezentatorii Gábor Bazsó și Róbert Winkler sunt mari entuziaști ai industriei auto-moto, la rândul lor pasionați de restaurarea mașinilor, dar și de curse auto.

Totalcar AXN

Totalcar AXN

 

AXN SPIN : O supermașină pe gustul tuturor / Focus RS: A People’s Supercar, din 4 septembrie, de la 22:50

Încă din 1960, mașinile RS de la Ford au fost un mare punct de atracție pentru fanii din toată lumea. Acum, pentru prima dată, unui echipaj de filmare îi este acordat acces exclusiv la etapa de dezvoltare, testare și lansare a celei mai noi iterații a modelului: Ford Focus RS.

De-a lungul a trei ani, vor fi documentate evoluțiile echipelor de dezvoltare, din Arizona până la Arctic, de la studiourile de design la laboratoarele de testare pentru coliziuni. Îl urmărim și pe superstarul Ken Block alăturându-se echipei RS.

Focus RS - AXN

Focus RS – AXN

Foto Credit: AXN

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns