HomeTELEVIZIUNESerialeSerialul fenomen „Urzeala Tronurilor” ajunge la final!

Serialul fenomen „Urzeala Tronurilor” ajunge la final!

O veste trista pentru fanii serialului, cel de-al optulea sezon din Games of Thrones / Urzeala Tronurilor va fi și ultimul a anunțat HBO. Șeful HBO, Casey Bloys, a explicat că scenariștii serialului au un plan bine stabilit legat de numărul sezoanelor și acest lucru nu se va schimba, potrivit News.ro.

„Cred că David Benioff şi D.B. Weiss au un plan specific legat de numărul sezoanelor şi ce vor să facă/.Dacă i-aş putea obliga să facă mai mult, aş alege 10 sezoane, dar vrem ca ei să coordoneze ce pot face şi care să fie cea mai bună versiune a serialului”, a spus șeful HBO.

Casey Bloys a mai admis că nu sunt planuri pentru o continuare şi a confirmat şi faptul că întârzierea producţiei pentru sezonul 7 ar putea să împiedice participarea serialului la premiile Emmy de anul viitor.

Al şaptelea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va conţine şapte episoade, iar lansarea lui a fost amânată pentru vara anului 2017, potrivit The Hollywood Reporter.

În contextul acestei amânări, al şaptelea sezon din ”Game of Thrones” nu va fi eligibil pentru premiile Primetime Emmy 2017. Această veste vine la doar câteva zile după ce „Game of Thrones” a primit 23 de nominalizări, conducând pentru al treilea an consecutiv plutonul serialelor care concurează la categoria „cel mai bun serial – dramă” şi care au primit cele mai multe nominalizări.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns