HomeTELEVIZIUNESerialeSerialul „Politisti fara frontiere” creste audientele pentru SPT Networks

Serialul „Politisti fara frontiere” creste audientele pentru SPT Networks

 Cel mai recent serial original SPT Networks, Poliţişti fără frontiere, a debutat excelent, cu rezultate impresionante de rating, înregistrând o creştere de trei cifre în media slot-ului orar şi surclasând rezultatele obţinute până acum în toată regiunea. Serialul poliţist cu acţiune desfăşurată în ţări europene a avut premiera pe televiziunile SPT AXN şi Sony Entertainment Television în Brazilia, Spania, Portugalia, Rusia & CIS, Europa Centrală, Coreea, India şi Japonia.

În România, premiera a avut loc pe 24 septembrie, cu primele două episoade. Serialul a înregistrat o performanţă de şapte ori mai bună pentru acelaşi slot orar al zilei de marţi, în comparaţie cu septembrie 2012, rezultând un vârf de audienţă de 1,8 puncte rating.

Primul episod a triplat audienţa înregistrată de serialul precedent, Minţi Criminale, în timp ce al doilea episod a avut o performanţă şi mai impresionantă, înregistrând o creştere a audienţei de 47% faţă de primul episod.

Creat de Edward Allen Bernero, (Criminal Minds, Third Watch), serialul Poliţişti fără frontiere explorează activitatea Curţii Criminalistice Internaţionale (ICC), ce mandatează o unitate specială de investigaţie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns