Connect with us

Emisiuni

“Serviciul Roman de Comedie” si “Tanti Florica”, din nou lideri de audienta (galerie foto)

Published

on

 

Seara comediei la ProTV a adus in casele romanilor mult ras si voie buna pentru ca agentii lui Toni Grecu de la “Serviciul Roman de Comedie”, dar si “Tanti Florica” si-au facut din nou de cap cu umorul. Cele doua show-uri au fost iarasi pe placul celor mai multi romani si s-au detasat in topul audientelor.

 

“Serviciul Roman de Comedie” a fost lider absolut de audienta, astfel ca aproape 2 milioane de romani au urmarit editia de miercuri seara in minutul de maxima audienta, 21.23, atunci cand ProTV inregistra pe publicul sau tinta un varf de 10 puncte de rating si 20,9 % cota de piata, triplu fata de Antena 1 care avea tot atunci 3 puncte de rating si 6,3 % cota de piata si se calsa a treia, dupa Kanal D.

Pe intreg intregul intervalul de difuzare, SRC a fost imbatabil, iar romanii au gustst din plin aventurile familiei Cometa, dar si peripetiile lui Costel in Las Vegas sau pe cele ale Veronicai. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, SRC a fost lider cu o adienta medie de 7,7 puncte de rating si 16,9 procente din cota de piata, urmat de programele Antenei 1 cu 5,1 puncte de rating si 11,2 % cota de piata. Si la nivelul publicului din mediul urban ProTV a condus cu o medie de 7,3 puncte de rating si 14,6 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat abia a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 4,7 puncte de rating si 9.4 % cota de piata.

Tanti Florica a tinut in continuare isonul celor de la “Serviciul Roman de Comedie” ocupand in intervalul orar in care a fost difuzata pozitia fruntasa in topul audientelor la nivelul tuturor categoriilor de public. In minutul de aur, 22.01, aproape 2 milioane de telespectatori de la nivelul intregii tari erau cu ochii pe ProTV.

7,4 puncte de rating şi 16,5 procente din cota de piata a obtinut, in medie, ProTV pe publicul comercial din mediul urban, spre deosebire de Antena 1, clasata pe locul al II-lea, cu doar 4,5 puncte de rating şi 9,9% din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Tanti Florica a fost fata de fata, cu o medie de 6,2 puncte de rating şi 12,8 procente din cota de piata. Si de aceasta data Antena 1 s-a clasat pe locul al II-lea, cu 4,6 puncte de rating şi 9,6% cotă de piata.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending