HomeALL MEDIASesiunea de instruire a utilizatorilor Sistemului IMI, componenta Calificări Profesionale 16, 17, 18 ianuarie 2013

Sesiunea de instruire a utilizatorilor Sistemului IMI, componenta Calificări Profesionale 16, 17, 18 ianuarie 2013

imi pq net

Ministerul Educaţiei Naționale în calitate de Coordonator de Arie Legislativă IMI – Componenta Calificări Profesionale (PQ) organizează în perioada 16-18 ianuarie 2013 o sesiune de instruire destinată utilizatorilor IMI – componenta PQ din cadrul Autorităților competente, la Hotel RIN Central Bucureşti.

Prima zi a evenimentului de formare se adresează exclusiv coordonatorilor IMI și Autorităților competente (AC) care sunt înregistrate în sistemul IMI PQ în prezent. Cea de a 2 a zi de instruire se adresează AC-urile care au fost integrate în sistem în luna iunie a anului 2012, iar cea de 3 a zi este dedicată autorităților competente care vor fi înregistrate în sistem în perioada următoare.

Sesiunea de instruire se desfășoară în cadrul proiectului POSDRU  “Rețeaua Autorităților Competente pentru Calificările Profesionale din România (IMI PQ NET România)”.

Programa generală de instruire vizează :

– actualizarea cunoștințelor privind utilizarea sistemului de informare a pieței interne IMI în scopul unei bune accesări și gestionări a cererilor de informații;

– realizarea de exerciții practice pentru facilitarea utilizării sistemului IMI în versiunea 6.0 ;

– accesarea noilor funcționalități ale sistemului IMI PQ ;

 

Evenimentul se adresează membrilor din cadrul GL IMI PQ NET RO ce au ROL DE UTILIZATOR IMI, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 1024/2012 privind cooperarea administrativă prin intermediul sistemului de informare al pieței interne,  H.G. 931/2010 privind desemnarea coordonatorilor sistemului de informare al pieței interne-IMI și pentru aprobarea normelor și procedurilor de cooperare administrativă prin intermediul IMI și Protocolului inter-instituțional de colaborare încheiat în cadrul prezentului proiect.

 

Informații privind Sistemul de informare al Pieței Interne (IMI) dezvoltat de Comisia Europeană sunt disponibile la adresa: www.ec.europa.eu/imi-net .

Pentru informații suplimentare și detalii privind proiectul IMI PQ NET România, vă puteți adresa Secretariatului Tehnic al Rețelei.

 

Dl. Cristian Alexandrescu, Expert informare și comunicare

Tel. 0726 325 531

secretariat.tehnic@imipqnet.ro

www.imipqnet.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns