HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSezonul trei din IUMOR, revine din martie, în grila de primăvară ANTENA 1

Sezonul trei din IUMOR, revine din martie, în grila de primăvară ANTENA 1

PCel de al treilea sezon al emisiunii ”iUmor” va începe la Antena 1 duminică, 5 martie, de la ora 20:00 și le va aduce telespectatorilor noi motive de distracție, amuzament, dar și de uimire, stupoare sau șoc.

 

Concurenții acestei ediții au reușit să creeze prin prezența lor multe momente complet neașteptate pe scenă, unele chiar de un umor involuntar, care nu i-au lăsat indiferenți pe cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Însă bătălia pentru premiul cel mare, pentru faimă, talent și umor se anunță una foarte strânsă și mult mai exigentă, astfel că publicul nu va trebui să rateze nicio ediție  – fiecare având doza ei de … neprevăzut!

 

Prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu spun că și ei, la rândul lor, s-au pregătit pentru tot felul de lucruri inimaginabile, însă timpul petrecut în culise alături de cei care au urcat cu îndrăzneală sau cu emoții pe scenă, le-a depășit orice așteptare, dovedind că România este o sursă inepuizabilă de umor, de ironie, dar și de nebunie.

 

Cu ce numere au decis să vină unii concurenți, ce repertoriu sau ce vestimentații, cine a ales să revină pe scena iUmor crezând că de data asta va face ”o figură bună”, dar și la ce limită a disperării, rezistenței sau calmului i-au adus aceștia pe jurați, telespectatorii vor afla începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns