HomeALL MEDIAShakira isi doreste un copil

Shakira isi doreste un copil

Dupa o perioda ceva mai agitata in care isi va promova albumul „She Wolf” si va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, Shakira planuieste sa isi intemeieze o familie si sa faca un copil.

„Vreau sa fac un turneu mondial si apoi sa am un copil”, a declarat cantareata in varsta de 33 de ani pentru site-ul ContactMusic.com. „Sunt pregatita” a continuat Shakira care de 9 ani are o relatie cu Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte al Argentinei.

Columbianca isi doreste foarte mult un copil, insa nici nu vrea sa auda de casatorie. Daca rochia alba i se pare ceva romantic, nu acelasi lucru se poate spune despre certificatul de casatorie. „Singurul lucru pe care oamenii il asteapta dupa casatorie este divortul.”, spune ea.

De curand, despre Shakira s-a scris ca are o relatie cu tenismanul Rafael Nadal impreuna cu care a filmat la Barcelona videoclipul pentru piesa „Gypsy”.


Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Imi pare rau dar nu pot sa o ajut cu nimc ca nu-mi plac blondele. Poate daca ma imbat bine inainte…

  • Nice blog at http://www.radardemedia.ro. I just read that Shakira visits Haitians living in tent camps. This to me is commendable. Shakira is coming to help Haiti when the rest of the world has more or less forgotten about them.

Lasă un răspuns