HomeMAGAZINEvenimenteShakira va concerta la Bucureşti

Shakira va concerta la Bucureşti

Shakira, celebră pentru hituri precum „Whenever, Wherever”, „La Tortura”, „Waka Waka”, „Hips Don’t Lie”, concertează, pe 7 mai, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului mondial „The Sun Comes Out”, informează organizatorul Emagic.

După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta, diva latino va încânta din nou românii, dar de această dată în Bucureşti, într-un show prezentat de Ciuc Premium şi susţinut de Enel.

Biletele pentru spectacolul din 7 mai vor fi puse în vânzare vineri, online, pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: Golden VIP (cu loc pe scaun) – 380 de lei, Tribuna VIP – 280 de lei, Gazon A – 180 de lei şi Gazon B – 120 de lei.

„Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti.”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Cântăreaţa columbiană este singurul artist care are patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu. Printre ele se numără şi celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns