HomeALL MEDIAShobby, de la Codu’ Penal, dupa gratii

Shobby, de la Codu’ Penal, dupa gratii

Ieri de dimineata, in jurul orei 8:00, Madalin Dragan, alias”Shobby”, artist in Codu’ Penal, a ucis o soferita intrand pe contrasens. Aritistul  se afla la volanul masinii proprietate personala, pe drumul care face legatura intre Gara de Sud Ploiesti si iesirea catre Bucuresti.

Soferita, care se afla la volunul unei masinii marca Dacia, era insarcinata in 5 luni, si a decedat din cauza impactului mare. In masina acesteia se mai afla prietena ei. Aceasta din urma nu a necesitat internare, intrucat a fost ranita superficial.

Artistul  a declarat ca s-a speriat si a pierdut controlul masinii, dar si ca ar fi consumat alcoolul inainte de a se urca la volan.

„Am băut cam mult şi cred că merit ceea ce merit. Am băut cred că trei pahare de vin”, „Dacă am greşit acum, ce trebuie să fac? Să-mi ia capul cineva?” a declarat Shobby.

Dupa primele constatari ale politiei, se pare ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 0.99 la mie in aerul expirat. Artistul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sange si de urina, pentru a vedea daca a consumat si substante interzise.

In prezent, artistul este retinut pentru 24 de ore, urmand ca legea sa se pronunte daca acesta va face sau nu puscarie pentru crima

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns