HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSHOW. Elwira si Mihai Petre prezinta “Minunea dansului” la PRO TV. Mihaela Radulescu, cap de afis!

SHOW. Elwira si Mihai Petre prezinta “Minunea dansului” la PRO TV. Mihaela Radulescu, cap de afis!

In Sambata Mare, incepand cu ora 20:30 la PRO TV se intampla “Minunea dansului”, un show special prezentat de Elwira si Mihai Petre, un show ce demonstreaza  ca dansul  poate face minuni.  

Oamenii au puterea de a transforma vieti, de a crea magie si de a naste speranta, pentru ca de Paste oamenii sunt lumina. Vedetele impreuna cu copiii lor vin pe ringul de la PRO TV  in cel mai emotionant si mai spectaculos show al primaverii pentru ajuta si pentru a da un exemplu: bunatatea se invata din copilarie, iar puterea exemplului creste oameni mari.

Patru perechi formate din vedeta, copilul acesteia si coregraf vor concura cu cate doua momente speciale: un musical si un dans folcloric in incercarea de a cuceri publicul. Perechea castigatoarea va fi desemnata prin vot de catre telespectatori, iar marele premiu va face sarbatorile  mai frumose unor copii pentru care Pastele nu a insemnat niciodata miros de cozonac si cadouri de la Iepuras. Pe scena show-ului de la PRO TV va fi o adevarata desfasurare de forte si asta pentru fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului alaturi de baletul condus de Edi Stancu si va dansa pe ritmuri folclorice romanesti impreuna cu un ansamblu profesionist.

Echipele care vor dansa pentru a infaptui “Minunea dansului” pasesc pentru prima oara in aceasta formula pe ringul de dans. Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita  a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine pentru  prima oara in calitate de concurent si Mihaela Radulescu, ce va dansa alaturi de Bogdan Boanta. Repetitiile au inceput deja si fiecare echipa petrece ore in sir in sala de dans pentru ca momentul lor sa iasa perfect. Eforturile depuse au un scop nobil, iar premiile castigate vor ajunge la patru familii foarte sarace.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns