HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSHOW: Lupta pentru cele mai bune voci se transformă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute Vocea României

SHOW: Lupta pentru cele mai bune voci se transformă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute Vocea României

Cele patru forțe ale muzicii se declanșează în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute Vocea României, antrenorii luptă diferit, dar pentru aceeași cauză și toți visează la momentul în care vor descoperi vocea care poate câștiga marele trofeu.

 

Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-au ocupat locurile pe scaune și sunt pregătiți să se întoarcă pentru cei mai tari concurenți din ediția de vinerea aceasta, iar Pavel Bartoș este gata să întrețină atmosfera din culise și să fie alături de susținători și concurenți înainte de a urca pe scenă.

PAVEL BARTOS - VOCEA ROMANIEI

PAVEL BARTOS – VOCEA ROMANIEI

 

Rivalitatea va crește, iar lupta dintre antrenori în momentul în care vor găsi voci impresionante va fi savuroasă. Tudor va dovedi că la Vocea României poate fi mai mult decât antrenor și își va exersa abilitățile de translator, într-un context care va stârni hohote de râs.

Vinerea aceasta vom cunoaște concurenți determinați, care au mai participat la Vocea României, nu au reușit să întoarcă niciun scaun, iar acum au revenit și vor întoarce patru scaune, făcându-i pe antrenori să spună: ”Bine de tot!”.

Tot în ediția de săptămâna aceasta vom asculta melodii precum Bird set free, Where are you now, Changing sau Rather be, vom vedea foarte multă fericire și emoție pe chipurile concurenților care își vor vedea visul de a merge mai departe în competiție împlinit, dar și dezamagire din partea celor care nu vor impresiona. Reacțiile antrenorilor și replicile acestora vor fi memorabile, iar strategiile lor depășesc imaginația tuturor.

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

 

De data aceasta vor lupta pentru un concurent, chiar dacă nu toți se vor întoarce, și vor spune în diverse ocazii: ”E frig în peșteră și vocea ta încălzește perfect atmosfera.”, ”Sper că observi că este timid, pentru că tu ești foarte frumoasă.” sau ”Ești primul concurent care vine atât de aproape de noi și asta mi se pare interesant.”.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii sunt așteptați să urmărească o nouă rundă de audiții pe nevăzute Vocea României și să se bucure de un show extraordinar, din care nu vor lipsi emoțiile, tensiunea, suspansul, bucuria și distracția.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns