Connect with us
 

Au mai rămas trei zile până la startul Bake Off România! Luni, 29 februarie, de la 20:30, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu sunt pregătiți să jurizeze primele probe în cortul Bake Off România, iar Nicolle Stănese este gata să le spună pentru prima dată celor 12 concurenți: Porniți cuptoarele!

Ultimii patru concurenți care vor intra, începând de luni, în lupta pentru marele titlu de Cel mai bun cofetar amator din România și premiul de 25.000 Euro sunt: Marinela Sarchizan, Irina Bucur, Ionela Cristea și Daniel Ioan. 

Nicolle Stanese, PRO TV

Nicolle Stanese, PRO TV

Marinela Sarchizan recunoaște că motivul principal pentru care s-a apucat serios de gătit prăjituri este relaxarea. Mama a fost cea care i-a deschis calea către cofetărie, prin prăjiturile simple, iar apoi Marinela a studiat rețete complicate pe care le încearcă în propria bucătărie. Cel mai important lucru pentru ea este satisfacția pe care o simte atunci când îi sunt laudate deserturile.

Irina Bucur se declară o gurmandă și o pofticioasă, care poate trăi fără mâncare, dar nu fără prăjituri. Încă din copilărie, pregătea biscuiți cu umplutură de bezea pentru fratele ei, care trebuia să îi mănânce obligat. A crescut încojurată de mâncare gătită și prăjituri de casă, iar acest obicei l-a preluat și ea. Nu trece o săptămână fără să pună mixerul la treabă măcar de două, trei ori.

Ionela Cristea a început să pornească cuptorul pentru a prepara deserturi delicioase după ce a fost dezamăgită de prăjiturile cumpărate dintr-o cofetărie. Ionela se implică activ în dezvoltarea comunității rome și își dorește să devină un exemplu pozitiv pentru semenii săi prin reușitele proprii.

Daniel Ioan a crescut cu dor de cozonac. Mama lui nu știa să facă, iar de sărbători mai primea de la vecini câte o felie de cozonac făcut în casă. Gustul i-a rămas întipărit în minte, iar tocmai acest produs l-a motivat să se apuce de gătit, fiind și primul dulce pe care l-a făcut. Cofetăria a început ca un hobby pentru el, iar acum își petrece foarte mult timp, descoperind rețete noi.

DETALII PE URMATOAREA PAGINA

[nextpage title=”CEILALTI CONCURENTI PE URMATOAREA PAGINA”]

Carmen Manu are 50 de ani, este comunicativă, lipsită de inhibiții, efervescentă, extrem de optimistă și găsește ceva bun în fiecare lucru. Încearcă să aibă tot timpul câte ceva de făcut și nu își face niciodată gânduri rele. Cea mai mare dorință a ei este să-și deschidă o pensiune pentru oameni deschiși și prietenoși, unde să poată face prăjituri pentru oaspeți, la fel cum face pentru familia ei.

Cristian Andronescu vine din București și are 34 de ani. Este inginer chimist și s-a apucat de gătit prăjituri în urmă cu 10 ani, când s-a mutat singur. Mama sa e cea care l-a luat în bucătărie atunci când pregătea ceva dulce. Acum, Cristian prepară dulciuri de cel puțin două ori pe săptămână, aceasta fiind activitatea lui preferată. E pregătit să impresioneze cu zecile de rețete pe care le-a încercat până în momentul de față.

Mihaela Sava gătește dulciuri de mai bine de 8 ani. Sursa ei de inspirație este, și va rămâne întotdeauna, bunica sa, care a învățat-o tainele gătitului. Această activitate o relaxează, o ajută să se destindă și îi dă voie să-și folosească imaginația la capacitate maximă. Mihaelei îi place foarte mult să se plimbe cu bicicleta și este implicată într-un proiect care susține pedalatul fetelor în oraș, dar nu oricum, ci cu o vestimentație foarte feminină.

Petre Butoianu are 52 de ani și a învățat să gătească singur, cu ajutorul internetului. Atunci când nu este în bucătărie, îi place să îngrijească plantele și se mândrește cu o mini seră, pe care a reușit să o dezvolte în propria curte. O altă pasiune este rugby-ul, sport pe care l-a practicat înainte de 1989. Cea mai mare dorință a lui este de a avea o viață armonioasă, în care să poată îmbina toate lucrurile care îl fac cu adevărat fericit.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Marian Drãgulescu în rol de Sancho Panza la „Next Star”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouã searã spectaculoasã şi încãrcatã de emoţie se anunţã sâmbãta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când pe scena „Next Star” va urca o nouã serie de copii uimitori.

Muzicã bunã, un moment excepţional de acrobaţie, desen pe apã, calcul japonez, dans tradiţional ucrainean, umor, o demonstraţie la calul cu mânere sau un moment muzical emoţionant, din care nu va lipsi toaca sunt doar câteva dintre ingredientele unei seri speciale marca „Next Star”.

Printre invitaţii speciali ai acestei ediţii se numãrã şi multiplul campion mondial şi european Marian Drãgulescu, care, costumat în Sancho Panza, vine alãturi de David, un puşti de 12 ani, gimnast de performanţã, pentru un moment executat la calul cu mânere.

„Don Quihote, aici de faţã, este maestrul meu, care o sã mã înveţe azi sã cãlãresc!”, le va mãrturisi Marian Drãgulescu juraţilor, crescând aşteptãrile acestora. „Ştiam de la <<Asia Express>> cã Marian e un tip extrem de comic, acum mi se confirmã lucrurile!”, va dezvãlui Dorian Popa. Întregul moment va putea fi urmãrit sâmbãta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla  şi cine sunt ceilalţi copii talentaţi care vor lupta pentru trofeul „Next Star”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Incepand de astazi, cupluri de vedete se vor duela in bucatarie, la Cine-i Chefu’?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Incepand de astazi, in cea mai delicioasa competitive culinara, “Cine-i Chefu’?”, un cuplu de vedete va concura alaturi de celelalte doua perechi, alcatuite din oameni obisnuiti, in fiecare editie, pentru premiul de 1000 de Euro.

Printre cuplurile de vedete care isi vor face aparitia in platoul de la “Cine-i Chefu’?” se vor numara Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, Cristian si Roxana Geaman, Teo Trandafir si Bursucu, Stefan Floroaica si Diana Bulimar, dar si multe alte nume alese pe spranceana, care vor sa demonstreze ca au chimie in bucatarie.

Provocarea gastronomica ajunge la un alt nivel, probele de foc contracronometru, tensiunea, dinamismul si discutiile spumoase intre concurentii de la “Cine-i Chefu’?” vor face deliciul celor din fata micilor ecrane. Nelipsite vor fi si accidentele inevitabile din bucatarie, dar si sfaturile utile din partea lui Chef Foa, atat pentru cei aflati in platou, cat si pentru telespectatori.

Nu ratati, de luni pana vineri, de la ora 17:00, cel mai delicios show culinar, “Cine-i Chefu’?”, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ediție specială ”Totul pentru dragoste”, în memoria artistului Aurelian Andreescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aurelian Andreescu a fost fără doar și poate o voce de aur a României, un artist inegalabil ce a plecat în aplauze, lăsând în urmă o moștenire vastă de șlagăre. Vineri, 20 iulie, la 32 de ani de la trecerea în neființă a „Copacului” muzicii românești, ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, va avea o ediție specială în memoria unui om de excepție.

Jolt Kerestely, compozitorul piesei ce a intrat în istoria muzicii, ”Copacul”, vine astăzi de la 14:00 la Antena 1 să vorbească despre relația sa cu Aurelian Andreescu și despre poveștile muzicale ce le-au consolidat colaborarea: ”I-am spus că am o piesă și că am încredere în ea. Apoi l-am întrebat dacă vrea să îmi cânte. A venit la mine acasă, i-am cântat la pian și a fost de acord. A luat locul trei la Festivalul de la Mamaia. Nimeni nu mai știe cine a luat locul 1”. Petre Geambașu, o altă voce ce i-a fost alături lui Aurelian Andreescu chiar în ultima zi din viață, vine și el în emisiunea Mirelei Vaida să vorbească despre cele mai frumoase amintiri la ultima apariție în public alături de artist, dar și despre vestea sumbră a dispariției lui: “«Aţi auzit ce s-a întâmplat? Aurelian Andreescu a murit…», mi-a zis. Vestea m-a lovit ca un trăsnet! Am rămas mut!”.

Deși a fost cunoscut și extrem de apreciat de fanii săi, Aurelian Andreescu a preferat să se ferească de ochii indiscreți ai publicului, motiv pentru care nu a dezvăluit foarte multe lucruri din viața sa privată. O căsnicie finalizată cu un divorț și o a doua iubire ce s-a transformat într-un suflet pereche au stat la baza poveștii din spatele cortinei. În puținele interviuri pe care le-a acordat, marele artist a ales să vorbească mai mult despre începutul carierei sale, decât despre viața lui sentimentală. Momentul cheie al periplului muzical a fost cel în care a fost remarcat de către chitaristul Gaby Mezei într-un restaurant din capitală. La scurt timp, aplauzele publicului și recunoașterea muzicală au venit într-un mod natural, iar acum, la 32 de ani de la dispariția sa, șlagărele consacrate ale lui Aurelian Andreescu continuă să strălucească.

Cum a reușit să treacă peste greutățile pe care le-a trăit și care sunt cele mai interesante dezvăluiri din viața unui artist greu de egalat, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, într-o ediție specială din cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending