HomeLIFE STYLEShow-ul cu ce mai mare audienţă revine la ProTv: Dansez pentru tine şi-a ales participanţii

Show-ul cu ce mai mare audienţă revine la ProTv: Dansez pentru tine şi-a ales participanţii

Show-ul concurs Dansez pentru tine debuteaza in luna octombrie cu sezonul 8. Cu un buget de 4 milioane de euro, emisiunea prezentata de Stefan Banica jr si Iulia Vantur va fi unul cu totul si cu totul special anunta producatorii.

Ziarul Cancan a facut publica lista cu concurentii celui de-al 8-lea sezon !

Veverita roscata a lui Maruta, alias Alina de la Redblonde, Andreea Mantea, Tania Budi, Monica Columbeanu, Radu Valcan, Kamara, Liviu Varciu si Jean de la Craiova. Aceasta sunt vedetele care vor lupta pentru realizarea viselor unor oameni lipsiti de posibilitati in show-ul Dansez pentru tine.

Daca majoritatea se afla la prima experienta cand vine vorba de aceasta emisiune, Monica Columbeanu este totusi o norocoasa, caci ea a mai pasit in trecut chiar pe ringul de dans de la Dansez pentru tine. S-a intamplat in sezonul trecut, cand, in calitate de invitat, i-a fost partenera lui Mihai Dima, dansator profesionist, pentru a ajuta o tanara campioana la karate.

Ce au făcut câştigătorii?
Primul sezon: Florin Birică – a dansat cu Andra – a cumpărat casa mult visată
Al doilea sezon: Carmen Stepan şi Victor Slav au luptat pentru Dani, care a făcut intervenţia cu celule stem în Germania, după care au urmat mai multe şedinte de recuperare în Franţa.
Al treila sezon: Doina Ocu şi Cosmin Stan au luptat pentru fetiţa ei bolnavă de autism. Fetiţa a înregistrat progrese remarcabile.
Al patrulea sezon: Cristina Stoicescu şi Alex Velea au dansat pentru soţul Cristinei care a reuşit să plece la Hanovra să se opereze pe creier. Au reuşit să stopeze evoluţia bolii care îi punea viaţa în pericol.
Al cincilea sezon: Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au dansat pentru Ştefănel Curugiu care a primit bani pentru şcoală, renovarea casei, electricitate, electrocasnice. Studiază acum la un liceu din Bucureşti.
Al şaselea sezon: Andrei Ştefan şi Giulia au luptat pentru o casă pe care au şi cumpărat-o şi în care s-a mutat împreună cu mama lui.
Dansez pentru tine este difuzat la Pro tv in fiecare vineri de la ora 20:30.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns