HomeLIFE STYLEShow-ul Dansez pentru tine va fi transmis online pentru romanii din străinătate

Show-ul Dansez pentru tine va fi transmis online pentru romanii din străinătate

Incepand de vineri, 30 octombrie, romanii din strainatate au ocazia de a urmari LIVE, pe internet, emisiunea „Dansez pentru tine”.

Vineri, de la 20.30,  editia a doua din cel de-al optulea sezon “Dansez pentru tine” este in direct pe Pro Tv si in acelasi timp disponibila LIVE pe www.protv.ro pentru personele din afara granitelor tarii. Internautii pot urmari, in timp real, lupta in pasi de dans pentru marele premiu de 60 000 de euro, necesari pentru implinirea unui vis. O

pt vedete lupta cu opt oameni obisnuiti pentru cei mai importanti oameni din viata acestora, pentru eroii vietii lor, parintii. Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi si Alina Chinie, Veverita Roscata din band-ul de la Happy Hour, concureaza alaturi de partenerii lor pentru mamele acestora, iar Liviu Varciu, Radu Valcan de la PoveStiri Adevarate, Kamara si Jean de la Craiova danseaza din suflet alaturi de partenerele lor pentru tatii acestora.

Editia din 30 octombrie este una foarte importanta pentru ca are loc primul duel din acest sezon. Andreea Mantea si Tania Budi se vor lupta in pasi de dans alaturi de partenerii lor pentru a cuceri publicul si a-l convinge sa-i voteze pentru a ramane in competitia visurilor. Perechile din concurs care au fost ferite de emotiile duelului, Monica Columbranu, Alina Chinie, Radu Valcan, Liviu Virciu, Kamara si Jean de la Craiova, alaturi de partenerii lor, vor avea de trecut doua probe colorate si dificile. Ringul de la “Dansez pentru tine” se va umple de eleganta, dar si de multa culoare, pentru ca perechile vor avea de dansat quick-step si Bollywood.

Nu uita! Daca esti in strainatate, poti urmari emisiunea Dansez pentru tine LIVE pe www.protv.ro, in fiecare vineri, de la 20.30!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns