HomeAUDIENȚE TVAnalizeShow-ul NEXT STAR de la Antena 1 a fost lider de audienţă la nivelul publicului de la oraşe

Show-ul NEXT STAR de la Antena 1 a fost lider de audienţă la nivelul publicului de la oraşe

A „Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru, a fost ieri lider de audiență a nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, pe durata difuzării emisiunii (20.29-23.35), Antena 1 s-a aflat, la nivelul întregului public din mediul urban pe primul loc cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,7 procente. Emisiunea a fost urmărită de aproape două milioane de români în minutul de maximă audiență de la 22.20.

next-star-antena-1-1 next-star-antena-1-2

 

Câștigătoarea ediției de ieri a emisiunii Next Star este Cristina (9 ani, Bucuresti) care i-a  uimit pe jurați cu un număr de acrobație. “Pentru astăzi am pregătit un exercițiu la frânghie. Mă antrenez la o școală de circ…”, le-a spus mica acrobată juraților. Demonstrația i-a dat mari emoții lui Dorian și a făcut-o pe Alina să-și acopere, în anumite momente, ochii cu palmele. “E foarte greu ce face ea!”, a mai spus Dorian Popa și, parcă pentru a întări cele spuse, a încercat să urce cât mai sus pe frânghia suspendată deasupra scenei. Dorian nu a fost singurul care a încercat această mișcare, căci Pepe îl l-a provocat pe Dan Negru să urce la rândul lui pe sfoară.

În aceeași ediție, Pepe a acordat cel de-al patrulea și ultimul Golden Star al sezonului. Beneficiarii sunt “Veveritele năzdravane”, un grup de 14 copii nevăzători din Bucuresti, care au interpretat vocal și instrumental o versiune proprie a cântecului “Lie, ciocarlie”. Trofeul primit din partea lui Pepe îi trimite direct în marea finală a celui de-al saptelea sezon.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns