HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Show-ul NEXT STAR, de la Antena 1, lider cu peste 1,7 milioane de telespectatori!

AUDIENŢE TV: Show-ul NEXT STAR, de la Antena 1, lider cu peste 1,7 milioane de telespectatori!

Prev1 of 2

Cea de-a patra editie a show-ului “Next Star”, care l-a desemnat câștigător pe Marius Varga din judetul Bistrita Nasaud, a fost joi seara lider de audiență la orașe și în toată țara. Emisiunea prezentata de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.763.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.38.

 

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.31 – 23.35) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 18,2%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7 puncte de rating și o cotă de piață de 16,5%.

De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 7,3 puncte de rating și 17,9% cotă de piață, urmată de Pro TV, cu 6,7 puncte de rating și 16,5 cota de piață.

 
Talentatii copii ai romanilor s-au prezentat joi seara in fata telespectatorilor si a juratilor Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa si CRBL cu demonstratii de gatit si magie, dar si cu spectaculoase si emotionante numere de muzică pop și populară si dans chinezesc.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns