HomeTELEVIZIUNEEmisiuniShow-ul Vorbește lumea de la PRO TV a împlinit astăzi 300 de ediții

Show-ul Vorbește lumea de la PRO TV a împlinit astăzi 300 de ediții

Astăzi este zi de sărbătoare în platoul Vorbește lumea! Emisiunea care le oferă telespectatorilor bună dispoziție și energie pozitivă cumulate cu informații utile, știri mondene și multe vedete împlinește astăzi 300 de ediții.

Adela și Cove sărbătoresc cum altfel… prin muncă! Între ei s-a legat o prietenie frumoasă încă din prima zi de când au devenit colegi. Chiar dacă cei doi se tachinează constant: ea îl critică, el o sâcăie, se supără și se împacă, împreună râd, plâng și împărtășesc momente emoționante, îi leagă o chimie fantastică și același scop comun: să transmită veselia lor în casele oamenilor, povești de viață, informatii utile și multă distracție.

 

Vorbește Lumea înseamnă echipă – oameni talentați care își iubesc meseria și cred că pot face lucruri extraordinare. “Avem succes! Nu o spunem noi, ci sutele de mii de telespectatori care aleg în fiecare dimineață, la ora 10:30, să ne urmărească. Lor le multumim din suflet, la fel și celor care cred în noi. ”, a declarat Adela Popescu.

Uitaţi care e treaba: eu ştiam de la început că vom avea un succes nebun. Sunt sufletul oricărei petreceri, sunt întruchiparea veseliei.  Acum, vorbind serios, le mulţumesc colegilor că m-au lăsat să fiu eu însumi! La mulți ani, Vorbește Lumea! ”, a completat Cove.

 

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 10:30, alături de Adela și Cove pentru câteva ore de veselie, energie pozitivă, informații utile, povești de viață și multe mondenități.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns