HomeLIFE STYLEShowbiz-ul romanesc a fost prezent la lansarea celui mai asteptat blockbuster: ”Jocurile Foamei – Sfidarea”

Showbiz-ul romanesc a fost prezent la lansarea celui mai asteptat blockbuster: ”Jocurile Foamei – Sfidarea”

Jocurile Foamei: Sfidarea², unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale anului 2013, a fost lansat aseară în cadrul unui eveniment VIP organizat la Cinema City Cotroceni. Sala Romtelecom IMAX a ţinut loc de Capitoliu, care şi-a deschis porţile pentru vedete şi jurnalişti.

Evenimentul a strans la un loc nume mare ale showbiz-ului romanesc printre care Nicoleta Luciu, Adina Galupa, Anca Rusu impreuna cu Stefan Lungu, Cristi Enache, Malvina Cservenschi, Carmen Negoita, Ioana Maria Moldovan, Andreea Ibacka, Nadir, Whats’Up si gazda evenimentului, Andreea Esca, insotita de sotul sau, Alexandre Eram.

Fondatoare a revistei „The One”, Andreea Esca a tinut sa aminteasca faptul ca seria cinematografia „Jocurile foamei” beneficiaza de prezenta unor actori de prima mana, ajutati in ascensiune si de catre calitatea si designul impresionant al costumelor, recomandand invitatilor sa priveasca cu atentie catre detaliile creatiilor si imaginilor.

Invitatii au fost intampinati cu diverse sortimente de vin, bunatati pentru toate gusturile, au putut sa admire expozitia de bijuterii oferita de Follie, Follie, dar au avut si ocazia sa asculte integral coloana sonora a filmului, in premiera.

„Sfidarea” este al doilea film al francizei „Jocurile Foamei” după succesul cinematografic înregistrat anul trecut și propulsează fenomenul provocat de scrierile science fiction ale lui Suzanne Collins la scară mondială.

Filmul prezintă întoarcerea lui Katniss (Jennifer Lawrence) şi a lui Peeta (Josh Hutcherson) în Districtul 12, după ce au câştigat luptele din cadrul Jocurilor Foamei, sperând la o viaţă liniştită alături de familiile lor. Cei doi tineri devin însă subiectul unor rebeliuni între districtele Panem-ului, iar în ochii conducătorilor aceştia sunt văzuți ca o ameninţare.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns