HomeMAGAZINFilmShrek si “Iron man 2” se intilnesc la “Lumea Pro Cinema”

Shrek si “Iron man 2” se intilnesc la “Lumea Pro Cinema”

Shrek si “Iron man 2” se intilnesc in editia din 9 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, difuzata incepind cu ora 15:30.

Cea mai asteptata superproductie a sezonului, “Iron Man 2”, a luat cu asalt cinematografele. Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow se reintorc in distributia care a asigurat succesul peliculei si acum doi ani. Mickey Rourke si Scarlett Johanson sunt doua dintre cele mai importante noi aparitii in distributie. Lipseste insa, Terrence Howard, care nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu studiourile Marvel.  Este motivul pentru care in rolul colonelului James Rhodes spectatorii il vor vedea pe Don Cheadle. Cit despre noul film din seria de succes, regizorul John Favreau promite o surpriza.

“Shrek pina la adinci batrineti” (“Shrek Forever After”), de data aceasta 3D, se intilneste din nou cu fanii sai. Filmul, care va avea premiera in Romania in luna iulie, s-a lansat deja cu fast in Statele Unite. Distributia de 5 stele a defilat pe covorul rosu, spre incintarea fanilor, dar si a fotografilor, iar vedetele si-au demonstrat chiar si talentul la dans!

Cum au resimtit vedetele despartirea de personajele care au cistigat milioane de fani, dar au adus si peste doua miliarde de dolari in “buzunarul” casei de productie telespectatorii vor putea vedea la “Lumea Pro Cinema”.

Jennifer Lopez, revenita in forta dupa patru ani de absenta, in comedia romantica “Plan de rezerva” si Rachel Weisz, care va vorbi despre rolul ei din “Agora” sint alte vedete invitate la “Lumea Pro Cinema”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns