HomeALL MEDIA21 noiembrie. Revista Presei Media – Radar de Media si-a lansat noua structura grafica si editoriala iar Romania Tv a castigat o suma record in urma ”meciului secolului”!

21 noiembrie. Revista Presei Media – Radar de Media si-a lansat noua structura grafica si editoriala iar Romania Tv a castigat o suma record in urma ”meciului secolului”!

NEW LOOK, NEW STYLE, NEW MEDIA – RADAR DE MEDIA a lansat noul concept grafic – cel mai modern din presa online!

O data cu aniversarea a 4 ani de activitate neintrerupta, site-ul publicatiei online RADAR DE MEDIA www.radardemedia.ro vine cu o o noua grafica si un nou concept editorial pe piata media din Romania.

grafica noua radar de media

Pentru a evidentia mai bine continutul editorial al publicatiei Radar de Media, ne-am gandit ca o noua grafica mult mai accesibila si mai prietenoasa este necesara pentru a fi pe placul cititorilor.

 

 

Suma fabuloasa castigata de Romania TV in urma meciului Grecia-Romania

Meciul tur dintre Grecia si Romania difuzat de Romania TV, a atras atentia clientilor publicitari, care au comandat in total 137 de reclame in intervalul orar 21:00 – 24:00

romania tv

Din cele 137 de reclame, 17 au fost insertii grafice, iar in timpul meciului Grecia – Romania au aparut pe ecrane 14 logo-spoturi, fiecare avand o durata de 10 secunde.

 

 

Directoarea postului Acasa Tv, Ruxandra Ion isi deschide scoala de televiziune!

Producătoarea de film şi televiziune Ruxandra Ion, care a creat prima telenovelă românească, îşi va deschide propria şcoală de actorie şi producţie de ficţiune, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, în luna ianuarie 2014

Ruxandra Ion-producator general

Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

 

 

Agenţia de presă americană Bloomberg va concedia 40 de jurnalişti şi îşi reduce acoperirea mediatică în anumite domenii

Agenţia de presă americană Bloomberg va concedia 40 de jurnalişti în cadrul unei operaţiuni de reechilibrare a acoperirii sale mediatice, pe care o va reduce în două domenii – sport şi cultură

bloomberg

Aceste concedieri vor afecta cel puţin 40 de posturi, a precizat, marţi, o sursă.

 

 

Adelin Petrisor, Rasvan Popescu si CTP printre jurnalistii care isi vor lansa cartile la Gaudeamus!

Cristian Tudor Popescu, Adelin Petrişor şi Răsvan Popescu se numără printre jurnaliştii care îşi lansează cărţi la ediţia de anul acesta a târgului de carte Gaudeamus de la Bucureşti

adelin-petrisor-tara-cu-un-singur-gras-iasi-afis-lansare-14-noiembrie-2013

Lansarea volumelor „Filmar” (autor Cristian Tudor Popescu), „Ţara cu un singur gras” (Adelin Petrişor) şi „Cutia cu maimuţe. Jurnal” (Răsvan Popescu) va avea loc duminică, 24 noiembrie. Mai multe detalii despre aceste lansări, în continuare.

 

 

Jurnalistul Victor Roncea continua demersurile impotriva casatoriei gay, difuzata la PRO TV

Jurnalistul Victor Roncea își întărește demersurile în cruciada împotriva scandaloasei apariții a cuplului de homosexuali și a ”căsătoriei” acestora în cadrul emisiunii ”Patru nunți și-o provocare” transmisă la oră de mare audiență de postul ProTV.

NUNTA GAY patru nunti si o provocare

Articolul 5 al Codului Etic al CNA, recent votat, prevede: “Criteriul consultării publice”, potrivit căruia “Membrii CNA vor adopta reglementările şi deciziile numai după consultarea cu părţile interesate, în vederea respectării principiului transparenţei decizionale.

 

 

CNA. Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy vrea să îşi extindă reţeaua în alte 8 localităţi

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy vrea să îşi extindă reţeaua în alte 8 localităţi, între care Bistriţa şi Suceava, conform planurilor prezentate de oficialii radioului la concursul organizat, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru atribuirea a 47 de frecvenţe radio

radio-studio

Consiliul Naţional al Audiovizualului organizează, începând de luni, un concurs pentru atribuirea unui număr total de 47 de frecvenţe de radio, tematice şi generaliste.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns