HomeALL MEDIASilvia Navarro, protagonista telenovelei “Dragoste si lupta”: ”Il ador, il iubesc si ii multumesc din tot sufletul!”

Silvia Navarro, protagonista telenovelei “Dragoste si lupta”: ”Il ador, il iubesc si ii multumesc din tot sufletul!”

Silvia Navarro, protagonista telenovelei “Dragoste si lupta”, care va avea premiera pe 5 noiembrie si va difuzata de luni pana vineri, de la ora 17.30, ACASA, isi aminteste momentele speciale petrecute pe platourile de filmare si marturiseste: “Il ador, il iubesc si ii multumesc din tot sufletul!”.

 

Barbatul despre care actrita vorbeste este chiar producatorul telenovelei Carlos Moreno, omul caruia Silvia ii este profund recunoscatoare pentru tot spijinul si ajutorul acordat.

Protagonista isi aminteste cu mare placere de locurile in care au avut loc filmarile telenovelei “Dragoste si lupta”: “Desi aveam de filmat in locatii ce se aflau la departare una de cealalta, cu siguranta a meritat tot efortul. Ma simt foarte legata de un lac superb din zona fermei private <La Malquerida>.”, dezvaluie Silvia.

De asemenea, actrita declara faptul ca s-au legat prietenii solide in cadrul echipei si s-a simtit foarte bine pe toata durata filmarilor: “Ma distrez foarte tare alaturi de colegii mei, ma bucur de fiecare data de timpul petrecut impreuna, am prieteni foarte buni in echipa telenovelei <Dragoste si lupta>.”

Silvia marturiseste  ca o admira pe Camila, personajul sau pentru buntatea si generozitatea de care da dovada: “O admir foare tare pe Camila pentru taria sa de caracter cu care face fata situatiilor dificile. In privinta vietii afective, eu ma supar mult mai repede, reactionez cu totul diferit, nu cred ca ne asemanam deloc…Camila este mult prea ingaduitoare si generoasa.”

Telespectatorii o pot urmari pe Silvia Navarro, actrita lor preferata in telenovela “Dragoste si lupta”, care va fi difuzata din 5 noiembrie de luni pana vineri, la ora 17.30, ACASA.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns