HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSilvia Pop recunoaste la ”Conferinta de Presa”: ”Nu pot trai cu un barbat sarac!”

Silvia Pop recunoaste la ”Conferinta de Presa”: ”Nu pot trai cu un barbat sarac!”

Silvia Pop este invitata Dianei Munteanu Niculescu in editia de sambata, 9 noiembrie, a emisiunii “Conferinta de presa” de la Antena 2.

Silvia Pop a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalistii care au participat la emisiune si a recunoscut, in exclusivitate, ca n-ar putea trai niciodata cu un barbat sarac.

„Am incercat varianta cu un barbat sarac timp de cinci luni. E groaznic! Eu pot sa ma duc sa mananc oriunde sau sa stau la orice hotel. Ce sa fac, sa ii platesc si lui ca el nu-si permite?! Sa stam la cort pentru ca el nu-si permite sa plateasca un hotel?!”, marturiseste Silvia.

In plus, invitata Dianei Niculescu a facut o atenta analiza a fotbalului de Divizie A din Romania:

„Daca pentru voi Divizia A de fotbal din Romania se numeste fotbal, este ceva de ras. Fotbalul romanesc din clasa A este de ras!”

Spre final, Silvia Pop a povestit, in premiera, felul in care s-a despartit de Adrian Cristea: “ Eu nu am venit acasa intr-o noapte, iar el si-a luat bagajele si a doua zi a plecat”.

Mai multe declaratii in premiera si marturisiri incendiare, sambata, de la 20.30, la Antena 2, la “Conferinta de presa”, moderata de Diana Munteanu Niculescu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns