Connect with us

Emisiuni

Silviu Biriș mărturisește, la „Jurnal pentru copii”, că a vrut să fie un fel de James Bond al României

Published

on

 

Când era mic visa să devină musafir pentru că primea dulceaţă, mai apoi a văzut filmele cu James Bond şi i-au plăcut atât de mult încât s-a răzgândit. S-a hotărât să se facă poliţist. Dar, dintre toate meseriile din lume pe care le-a visat la un moment dat, a ajuns într-un final actor. Este vorba despre Silviu Biriş, invitatul Mirunei din această sâmbătă.

Curioasă să afle cum a ajuns să devină actor, dacă şi-a dorit asta încă din copilărie, Miruna a aflat o mulţime de lucruri interesante. „Cred că teatrul m-a ales pe mine, eu vroiam să mă fac poliţist. Bine, am vrut foarte multe când eram mic: îmi doream să fiu musafir, pentru că de câte ori mergeam în vizite, eram tratat cu dulceaţă, şerbet şi apă rece în special vara..şi mi-am zis eu că asta poate să fie o meserie foarte interesantă.

Apoi am văzut eu nişte filme de acţiune şi mi-a plăcut mie personajul ăla BOND, James Bond şi am zis ce ar fi să zic şi eu Biriş, Silviu BIRIŞ şi am zis să mă fac un fel de agent. Dar într-o zi mergeam pe stradă şi un regizor de film mi-a zis :”tu trebuie să te faci actor!”, aşa că se pare că teatrul sau filmul m-a ales pe mine.”

Şi a rămas pe drumul ăsta şi, peste ani, a avut şi succes. Iar reţeta succesului nu constă în pile, spune Silviu Biriş. „Eu nu cred că ar trebui să aibă pile atât de mari, nu trebuie să răzbată decât prin propriile lui forţe, cred că trebuie să fie puţin talentat, dar cred că trebuie să fie foarte serios, foarte punctual, riguros şi, în primul rând, trebuie să provoace destinul.”
Curioasă să afle de ce actorul s-a apucat foarte serios şi de cântat, Miruna a aflat că motivul era unul simplu: rămăsese singurul din familie care nu făcea asta.

„Eu am făcut şi ceva canto în facultate şi la şcoală. Am şi câteva motive de familie: mătuşa mea este o cântăreaţă celebră,Veta Biriş, tatăl meu a făcut conservatorul, numai eu nu cântam. Şi tocmai de aceea am zis, acum 4 ani de zile, că ar trebui să fac şi acest lucru. Pentru un artist, un actor, este foarte important să-şi dezvolte cât mai multe aptitudini. Şi îţi mai spun un secret, poate nu ştiai: ştiu să bat şi step.” Iar actorul Silviu Biriş are multe poveşti frumoase de spus, atât pentru copii cât şi pentru părinţii lor şi o face, provocat de Miruna, sâmbătă, ora 9.30, la „Jurnal pentru copii”, la Digi24.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:49

    E un actor dar raspunde greu la mesaje pe facebook, adresa de mail!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru cel de-al șaselea sezon “Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

La nici o lună de la difuzarea finalei de poveste “Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au reîntors pe platouri pentru a filma un nou sezon al celui mai iubit cooking show.

Dacă chef Scărlătescu a fost ocupat cu selfie-urile, iar chef Bontea a fredonat mai toată ziua pe platouri, chef Dumitrescu, câștigătorul ultimului sezon, și-a făcut apariția într-un mod inedit: pe o trotinetă electrică.

Revederea a fost așteptată de toți cei patru, iar chefii, în ciuda rivalităților din confruntările pe echipe ale sezonului trecut, s-au bucurat să își reia locul la masa jurizării pentru etapa lor preferată a emisiunii: jurizările pe nevăzute. Aceștia au declarat că degustarea unor preparate misterioase și încercarea de a ghici ce personaj se află în spatele ușilor îi lasă de multe ori fără replică: “Sezonul trecut am primit ostropel de pui cu piure de cartofi din partea unei concurente ce practica sado-maso. Toți trei am acordat câte un cuțit și am rămas fascinați când s-au deschis ușile…pentru că ne așteptam să intre o bunicuță simpatică. A fost o jurizare de poveste, tocmai de aceea suntem tare curioși să vedem ce ne rezervă valul nou de concurenți înscriși anul acesta!”, a afirmat chef Scărlătescu. Sezonul şase ascunde multe surprize, atât pentru telespectatori cât și pentru chefi, iar pentru o parte din candidați, un nou sezon înseamnă o nouă șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesar unei competiții „la cuțite”.

Jurații au și mai multe așteptări de la cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei “Chefi la cuțite”, ținând cont de standardul ridicat setat de concurenții din cel de-al cincilea sezon. Și pentru că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au adjudecat fiecare câte două finale, clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte și mai aprig în sezonul cu numărul şase: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca in acest sezon să câștig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriță. Și lista poate continua!”, mărturisește juratul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending