Connect with us

Emisiuni

Silviu Biriș mărturisește, la „Jurnal pentru copii”, că a vrut să fie un fel de James Bond al României

Published

on

Când era mic visa să devină musafir pentru că primea dulceaţă, mai apoi a văzut filmele cu James Bond şi i-au plăcut atât de mult încât s-a răzgândit. S-a hotărât să se facă poliţist. Dar, dintre toate meseriile din lume pe care le-a visat la un moment dat, a ajuns într-un final actor. Este vorba despre Silviu Biriş, invitatul Mirunei din această sâmbătă.

Curioasă să afle cum a ajuns să devină actor, dacă şi-a dorit asta încă din copilărie, Miruna a aflat o mulţime de lucruri interesante. „Cred că teatrul m-a ales pe mine, eu vroiam să mă fac poliţist. Bine, am vrut foarte multe când eram mic: îmi doream să fiu musafir, pentru că de câte ori mergeam în vizite, eram tratat cu dulceaţă, şerbet şi apă rece în special vara..şi mi-am zis eu că asta poate să fie o meserie foarte interesantă.

Apoi am văzut eu nişte filme de acţiune şi mi-a plăcut mie personajul ăla BOND, James Bond şi am zis ce ar fi să zic şi eu Biriş, Silviu BIRIŞ şi am zis să mă fac un fel de agent. Dar într-o zi mergeam pe stradă şi un regizor de film mi-a zis :”tu trebuie să te faci actor!”, aşa că se pare că teatrul sau filmul m-a ales pe mine.”

Şi a rămas pe drumul ăsta şi, peste ani, a avut şi succes. Iar reţeta succesului nu constă în pile, spune Silviu Biriş. „Eu nu cred că ar trebui să aibă pile atât de mari, nu trebuie să răzbată decât prin propriile lui forţe, cred că trebuie să fie puţin talentat, dar cred că trebuie să fie foarte serios, foarte punctual, riguros şi, în primul rând, trebuie să provoace destinul.”
Curioasă să afle de ce actorul s-a apucat foarte serios şi de cântat, Miruna a aflat că motivul era unul simplu: rămăsese singurul din familie care nu făcea asta.

„Eu am făcut şi ceva canto în facultate şi la şcoală. Am şi câteva motive de familie: mătuşa mea este o cântăreaţă celebră,Veta Biriş, tatăl meu a făcut conservatorul, numai eu nu cântam. Şi tocmai de aceea am zis, acum 4 ani de zile, că ar trebui să fac şi acest lucru. Pentru un artist, un actor, este foarte important să-şi dezvolte cât mai multe aptitudini. Şi îţi mai spun un secret, poate nu ştiai: ştiu să bat şi step.” Iar actorul Silviu Biriş are multe poveşti frumoase de spus, atât pentru copii cât şi pentru părinţii lor şi o face, provocat de Miruna, sâmbătă, ora 9.30, la „Jurnal pentru copii”, la Digi24.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:49

    E un actor dar raspunde greu la mesaje pe facebook, adresa de mail!

Lasă un răspuns

Emisiuni

Fostă concurentă X Factor își împărtășește povestea inedită de iubire la ”Totul pentru dragoste”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mirela Vaida își aniversează ziua de naștere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediție specială, cu povești de viață fericite.

Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăși povestea inedită de dragoste pe care o trăiește.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi și tenul alb. Ea provine dintr-o șatră de căldărari și este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească.

Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.  Tânăra povestește că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunțat la școală. Cu toate astea, consideră că are o viață foarte frumoasă și nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla și povestea Anamariei Vîlcu, femeia care și-a văzut visul împlinit la nașterea celui de-al patrulea copil. Ea și-a dorit mereu să aibă două fete și doi băieți, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunțe la cariera de medic.

Despre cum Narcisa trăiește povestea de dragoste a vieții ei alături de omul pe care-l știe de la 6 ani, dar și despre cum Anamaria face față provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida care-și aniversează ziua de naștere.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sara, Rania și Luca dezvăluie secretele celebrilor lor părinți, Brigitte Năstase, Denisa Nechifor și Dan Helciug, la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai simpatică, antrenantă și amuzantã emisiune, “Aici eu sunt vedeta”, continuă joi, 15 martie, de la ora 20.00, cu o nouă ediție prezentată de Cosmin Seleși.

Și cu alte trei celebrități, Brigitte Năstase, Dan Helciug și Denisa Nechifor, care vor renunța la blazon și inhibiții și își vor lăsa reputația pe mâna copiilor lor. Celebritățile și copiii lor vor face și de această dată echipă în scop caritabil, căci câștigătorii ediției vor dona banii unei familii care are nevoie de ajutor.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, Brigitte Năstase va face echipă cu fiica ei, Sara (10 ani), și vor fi susținute din public de Ilie Năstase, celebrul tenismen, Denisa Nechifor vine cu Rania (9 ani), fiica sa și a fotbalistului Adrian Cristea, iar acesta le va urmări din sală, iar Dan Helciug și fiul său, Luca (10 ani), o vor avea alături, în public, pe soția, respectiv mama copilului, Elena.

Sper să fiu pe aceeași lungime de undă cu Sara și să încerc să mă pun în mintea ei. Este foarte imprevizibilă și de multe ori mă surprinde cu anumite chestii pe care le gândește”, spune Brigitte Năstase.

În general, Rania nu are emoții, este destul de curajoasă și de obișnuită cu lumina reflectoarelor. Noi avem o legătură foarte strânsă. Suntem, într-adevăr, o echipă. Am și emoții, pentru că ea este foarte sinceră și ghidușă, ne oferă surprize tot timpul și cine știe ce o să spună”, adaugă Denisa.

Când are Luca emoții, îmi cresc și mie emoțiile. Înainte de a intra în emisiune, l-am îmbărbătat puțin (râde). Ei, și dacă dă din casă, ce contează? Emisiunea asta e foarte importantă pentru părinți, pentru că își dau seama ce gândesc, de fapt, copiii lor despre ei. Așa că este o ocazie bună pentru mine să îl trag puțin de limbă”, spune și Dan Helciug.

Ce vor răspunde Sara, Rania și Luca, la întrebări precum “Ce face mami fără să știe Ilie (n.n. Năstase)?, “Care e cel mai haios lucru spus de mami despre tati?” sau “Care e cel mai mare secret al tatălui tău?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

În urma unui moment plin de energie de la Românii au talent, Andra dezvăluie vineri dorința arzătoare a fiului ei

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Talentul ne aduce împreună, ne uimește și ne înalță vinerea aceasta, în cea de-a cincea ediție Românii au talent, când vom urmări momente care ne vor umple sufletele de bucurie și de emoție și care ne vor face să vibrăm.

Un cățel extrem de simpatic rasa Jack Russel intră pe scenă plin de energie și face spectacol împreună cu alte două prietene patrupede și cu dresorul lor. Au venit direct din Milano pentru Românii au talent. Momentul este unul încântător pentru public și pentru jurați, care aplaudă săriturile spectaculoase și relația specială dintre ei și rămân muți de uimire când văd toate lucrurile complet ieșite din comun pe care aceștia le fac. Va fi o reprezentație plină de bucurie, de joacă și de distracție, la finalul căreia Andra va spune… ușor îngrijorată, dar cu zâmbetul pe buze: ”Mie mi-a dat bătăi de cap. Mi-a plăcut foarte mult, dar știu care va fi discuția de după, când voi ajunge acasă, și David îmi va spune: Mami, vezi, uite așa vreau și eu să facem! Vreau și eu, nu un câine, vreau trei câini!”. Spectacolul continuă în culise, unde Smiley și Pavel așteaptă nerăbdători concurenții, cu care au dialoguri savuroase.

 

Tot vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent, vom vedea un număr inedit, un mix de folclor și rock, prezentat de doi concurenți care ”sunt colegi pe scenă și parteneri acasă”. O apariție surprinzătoare și o voce care îi lasă pe toți fără cuvinte, încununate cu un moment de tandrețe.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending