HomeTELEVIZIUNESimona este victima unei razbunari, astazi in „Ingeri pierduti”

Simona este victima unei razbunari, astazi in „Ingeri pierduti”

In episodul de miercuri din “Ingeri pierduti”, difuzat de la 20.30, ACASA, telespectatorii vor urmari una dintre cele mai dure secvente din telenovela, cea in care Simona (Diana Roman) este victima unei razbunari si a unui abuz sexual.

Diana Roman (1)_resize

Simona trece prin clipe de cosmar in noaptea in care Noni (Claudiu Dumitru) o abuzeaza sexual pentru a se razbuna, de fapt, pe Danezu (Zane Jarcu). Scena violului a fost filmata in asa fel incat sa dea si mai multa credibilitate dramei pe care o traieste personajul. Este tulburatoare si are un impact emotional foarte puternic.

Pentru Diana Roman a fost una dintre cele mai grele secvente pe care le-a filmat pentru “Ingeri pierduti”:

“Nu a fost deloc usor sa intru in starea personajului, sa traiesc si sa redau momentele de panica, de spaima, sau de teroare prin care trece. Indicatiile regizorale au fost foarte utile si m-au ajutat sa joc astfel incat totul sa para real… Regizorul mi-a explicat ca oricand, oricui i se poate intampla sa treaca printr-o asemenea experienta cumplita.  La finalul secventei hainele imi erau sfasiate si m-am trezit cu vanatai pe picioare. Mi-a luat doua ore sa-mi revin dupa aceasta filmare”, povesteste Diana Roman.

Larry Maronese, unul dintre regizorii productiei “Ingeri pierduti”, spune ca pentru a filma scena violului  “am stat foarte mult de vorba cu Diana si Claudiu. Le-am explicat ca din nefericire, oricine poate trece printr-o experienta de genul acesta. Diana s-a incarcat foarte mult pentru aceasta secventa, care este greu de jucat din punct de vedere actoricesc, indiferent de varsta pe care o actorul, insa am reusit sa filmam dintr-o singura dubla”.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns