HomeALL MEDIASimona Gherghe revine la ,,Plasa de stele”!

Simona Gherghe revine la ,,Plasa de stele”!

Dan Negru aruncă din nou plasa de stele! Marţea aceasta de la 20.30, Simona Gherghe revine în rolul de complice într-o farsă de senzaţie filmată în platoul „Acces Direct”.

Pentru realizarea acestei farse, Simona Gherghe a organizat un casting fictiv pentru a găsi asistentul perfect. Aşa cum era de aşteptat, anunţul a declanşat un val de cereri de participare la casting şi foarte mulţi tineri încântaţi de ideea de a intra în showbiz vor veni la probele din platoul „Acces Direct”. Ceea ce nu ştiu însă băieţii veniţi pentru postul de asistent este faptul că, în realitate, li se organizează o farsă.

Odată ajunşi la casting, în loc să fie primiţi cu căldură de Simona cea amabilă, ei vor descoperi în moderatoarea emisiunii „Acces Direct” o persoană îngâmfată şi plină de pretenţii absurde. În continuare, tinerii se vor trezi că li se cer fel de fel de lucruri bizare!

Pe 28 decembrie, „Plasa de stele” va oferi telespectatorilor o ediţie specială în care pe lângă cele două victime vor fi readuse în atenţia publicului cele mai şocante momente din acest sezon al emisiunii „Plasa de stele”.

Luna decembrie continua cu editii de exceptie pentru telespectatorii Antena. În Ajun de Crăciun, Simona Gherghe şi maeştrii umorului Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru vin cu multe surprize şi momente inedite. „Acces Direct” de la ora 17.00 şi „Crăciun cu Nae şi Vasile” de la 20.30 vor aduce bucuria sărbătorilor în casele românilor.

Dimineaţa de Crăciun va începe cu o ediţie specială din „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Mihaela Rădulescu va fi şi ea alături de telespectatorii Antena 1 în prima şi a doua zi de Crăciun pentru trei ore de voie bună. Invitaţi deosebiţi, bucate alese, multă căldură şi veselie, acestea vor fi ingredientele pentru a aduce în prezent Crăciunul tradiţional românesc, încărcat de bucurie. Emisiunea „Crăciun în familie” prezentată de Mihaela Rădulescu va fi difuzată de la ora 13.00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comment

Lasă un răspuns