HomeTELEVIZIUNESportSimona Halep a revenit spectaculos în fața Samanthei Stosur și s-a calificat în sferturile turneului Miami Open!

Simona Halep a revenit spectaculos în fața Samanthei Stosur și s-a calificat în sferturile turneului Miami Open!

​Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile de finală de la Miami Open, după ce a câștigat un meci care părea pierdut, în fața jucătoarei de origine australiană Samantha Stosur, în trei seturi, cu scorul  de 4-6 7-5 6-2.

 

Simona Halep a avut o evoluție incredibilă împotriva jucătoarei Samantha Stosur, fiind condusă cu 1-0 la seturi și cu 5-2 în ce de-al doilea set, Simona Halep a revenit spectaculos. Salvând o minge de meci, a reușit să întoarcă soarta meciul, impunându-se în cel de-al treilea set cu 6-2, asftel obținând calificarea în sferturile turneului Miami Open, după un meci care a durat 130 de minute.

Simona Halep se va lupta împotriva jucătoarei de origine britanică Johanna Konta, locul 11 WTA, pentru un loc în semifinalele competiției.

Simona Halep și Johanna Konta s-au mai întalnit o singură dată, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan, ediția 2015, când britanica s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-5.

Calificarea în semifinale îi poate aduce Simonei Halep locul patru în clasamentul WTA.

Foto Credit: miamiopen.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns